Youtube videosu - Tekrar almayı düşünmediğim ürünler-

Herkese merhabalar. Bu videoda aldığıma pişman olduğum ve tekrar almayı düşünmediğim ürünlerle ilgili yorumlarımı bulacaksınız. Teşekkürler izlediğiniz için.

15 yorum:



Kartopu dedi ki...

Ben cok keyif aliyorum seni dinlemekten. Hatta her aksam izledigim youtube make up gurulari arasindasin. Seni öve öve bitiremezdim simdi ama ne düsündügümü zaten biliyorsun.
Nars glossun yapiskanligi mac gibimi? Bendede iki tane mac gloss var ama yapilarindan ötürü kullanilmamaya yüz tutuyorlar. Ayrica bende senin gibi ruj delisiyim. Gloss bu dünyada olmasada olur benim icin :D

Bilgentolis dedi ki...

@Kartopu Çok ama çok teşekkür ederim güzel sözlerin için, ne kadar çok şey ifade ediyor bana bilemezsin. Daha da şevkleniyorum gerçekten. Çok sağol :)

Nars gloss da mac gibi yapışkan evet. Belki birazcık daha az ama yapısı da garip bi şekilde daha ağır sanki. Hiç sevmiyorum öyle ağır yapış yapış. Katılıyorum sana glossuz bi dünyada yaşayabilirdim. Fakat bir tane gloss var ki gerçekten bayılıyorum, sana da tavsiye edeyim belki duymamışsındır daha önce. Pastel'in natural colors serisindendi sanırım. Eğer piyasadan kaldırılmamışsa o seriden bir glossa bayılıyorum. Kokusu, yapısı, simsiz ama parlak oluşu, herşeyiyle mükemmel. Yapısı su gibi olduğundna kalıcılığı da çok değil ama glosslar zatne çok kalıcı şeyler değil. Dur linkini de bulayım hemen :D

http://www.pinkar.com/pastel/index.php?mid=41 bu linkten 4. renk yani 24 numaralı natural rengi benim bahsettiğim. denemeni şiddetle tavsiye ederim.

ESMANUR dedi ki...

videoyu sonuna kadar izledim tecrübelerinizi dinlemek çok güzeldi teşekkürler artık bende buradayım:O)

Bilgentolis dedi ki...

@Esmanur çok teşekkür ederim ilgin için :)

Kartopu dedi ki...

Biliyorum Bilgencim, bende zaten anlatim seklini begendigim ve bir cok kisiden aslinda cok daha iyi bilgilendirici anlatimlarin oldugu icin seni sevklendirmek istiyorum. En büyük destekcinim ve arkandayim bu yüzden. Okuyana komik gelebilir ama ben yaptiklarini begendigim kisilerin kendi ilgi alanimsa eger destekcisi olmayi seviyorum. Belki herkese ayni sekilde degil ama sen daha cok yeni oldugun icin buna herkesden cok ihtiyacin var diye düsünüyorum.
Ozaman birdaha istanbula geldigimde pastelin glosslarina bakmaliyim. Kalici olup olmamasi dedigin gibi önemli degil, tekrar gecilir üzerinden, mesela maybelline'in watershine glosslarida müthis, su gibi parlak, yapiskanliklari yok denilicek kadar az. Tesekkür ederim cevabin icin.

Bilgentolis dedi ki...

@kartopu tekrar teşekkür ederim canım, gerçekten çok mutlu etti beni hakkımda düşündüklerin.

maybellineden gloss kullanmadım hiç, dediğin gibiyse bakmaya değer. ilk denk geldiğimde bakıcam. sağol tavsiye için canım :)

kibele dedi ki...

Blogunu izlemeya almıştım ama videolarından ilk olarak bunu izledim. Zaman sıkıntısından dolayı diğerlerini izleyememiştim. Ama birazdan onlara da bakmayı düşünüyorum :D Oldukça açıklayıcı ve bilgilendirici bir video olmuş bence. Ben de yağlı ciltli biri olarak saydıklarını almamaya özen göstericem :)

MiskinKek dedi ki...

Ben sesli seyircinim! :D

Doğrusu yeni keşfettim blogunu, birinin blogrollundan. Ve sanırım 25 dakikadır blogunda geziniyorum. Videolarını izledim biraz da. Harika anlatmışsın. Bıdı bıdı bıdı susmak bilmiyorsun :D Ama çok tatlısın, insanın hep dinleyesi geliyor resmen.

Ben fondöten kullanmam açıkçası. Ama bir arkadaşım bahsettiğin rimmelin o fondötenini kullanmıştı, internetten alarak. O kadar pul pul yaptı ki cildini, her gören ya canım benim nemlendiricim x marka çok güzel kullan filan diye nasihatlar veriyordu kıza. Hatta o da bayat olduğunu düşünüyordu ürünün. Hakikaten çok kötü bir ürün. Doğrusu ben Rimmel markasına hiç güvenmiyorum, o da ayrı konu.

Özetce, ben sevdim seni. Sesli bir harf olayım istedim ^^

Bilgentolis dedi ki...

@kibele çok teşekkür ederim ilgin için. az da olsa fikir verebiliyorsam ne mutlu bana :)

Bilgentolis dedi ki...

@mis gibi hoşgeldin sesli izleyicim :D çok memnun etti beni bloğumu ve videolarımı beğenmen. rimmel fondöen konusunda insanların ortak sorunu yaşamaları düşündürücü. formülüyle alakalı birşey demek ki, değiştirirler umarım. biz yandık başkaları yanmasın :P

çok sağol desteğin için :)

Adsız dedi ki...

izledim begendm eglendım:)))çok gzl bır vıdeoydu cnmm:)

Bilgentolis dedi ki...

@gizemel çok teşekkür ederim yorumun için :)

calista time dedi ki...

sevgili bilgen
merhaba :)
ben videolarına bayıldım
çok tatlı anlatıyosun
bence video çekmeye devam et çünkü seni izlemesi çok keyifli
evet her videoya yorum yazmıyorum ama hepsini izliyorum
aslında yaptığın çok zor bir iş
tekrar tebrik ederim seni
devam et bence çok başarılısın
sevgilerimle oxox

calista time dedi ki...

yorum yazdım ama gönderebildim mi bilmiyorum

Bilgentolis dedi ki...

@calista time çok teşekkür ederim. gerçekten çok sevindim beğenmene. sizlerden aldığım bu olumlu tepkiler beni daha da şevklendiriyor bu videolar için. yapmaya devam :D