Youtube videosu - Ocak 2011 Favorilerim-

Merhabalar tekrar. Bu videoda ocak ayı boyunca en severek kullandığım ürünleri bulacaksınız. Şimdiden izleyen herkese teşekkürler.

13 yorum:



Kartopu dedi ki...

Bilgen vidyolarini ilk defa türkce yapan birinde bu kadar cok begendim. Pozitif cok tatli bir isiltin var, hep böyle devam et! Cok basarili olduguna inaniyorum. Takibimdesin :))

Bilgentolis dedi ki...

@kartopu Çok ama çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Kimse izlemiyormuş gibi bi hisse kapılmaya başlamıştım, gerçekten çok moral oldu sözlerin. Beğendiysen ne mutlu bana :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

ben hepsini ilk yukledigin gibi izliyorum ama yorum yazma usemgeci bir insanim... aman birakma devam et :D

Bilgentolis dedi ki...

@fashionandmakeupfreak tamam o zaman durmak yok yola devam :D çok teşekkür ederim izlediğin için.

Adsız dedi ki...

evet itiraf ediyorum bende izliyorum ama yorum yapmak pek huyum deil :) ama çok güzeller. bencede devam et..

Bilgentolis dedi ki...

@angelus teşekkür ederim izlediğin için, devam edicem keyifle :)

Adsız dedi ki...

loreal rimelini aldığın sitenin linkini verebilirsen çok sevinicem :) bide ürünler ortalama kaç günde geliyor?kargo ücreti var mı?

Bilgentolis dedi ki...

@angelus loreal rimeli www.brigettesboutique.com'dan aldım. şu sıra stok dışı bu rimeller ne yazık ki fakat tekrar gelecektir muhtemelen. lorealin başka rimelleri de var sitede bu arada. ben loreal ve maybelline ürünlerimi artık hep bu siteden alıyorum uygun fiyatlarından ötürü. kargo ücreti var evet, takipsiz postayı seçersen şayet 6 dolardna başlıyor yanılmıyorsam, attığın ürün sayısına göre de artıyor. takipli kargo ise daha fazladır muhtemelen, ben hep takipsiz alıyorum. bu siteden bugüne dek 7 8 kere alışveriş ettim hiçbirinde de bir sorunla karşılaşmadım, fakat yine de takipsiz kargo için garanti verilemez elbette. ürünler ortalama 8 10 gün içinde ulaşıyor elime. eskiden 15 günü buluyordu fakat son iki alışverişim de 8 günde geldi :) umarım yardımcı olmuştur bu bilgiler.

ışıl dedi ki...

gizemeldeki yorumundan sana geldim ve vidyolarını izledim.çok samimi ve kendin gibi olduğunu ,çekerken kasmadığını düşünüyorum,eline sağlık.böyle bilgilendirici vidyoları konu ile ilgili yazılardan daha çok seviyorum nedense ben:)

fakat avatar profil resmin hiç sana benzemiyor,sanırım orda daha zayıftın ve birkaç yıl önceki bir fotoğrafın o ve ayrıca gözlerinde lens var galiba,
oysa vidyolarda daha toplusun,tombiksin yanılıyor muyum:)
ingilizcende çok akıcı ve güzel,ne işle meşgul olduğunu öğrnebilirmiyim bilgen?
birde vidyolarını hep aynı günde mi çekiyorsun yoksa hep siyah giymekten mi hoşlanıyorsun:)
tşkrlr
ışıl

Unknown dedi ki...

maybelline fit serisindeki fondoten piyasadan kalkanin muadili gibi geldi bana cunku bende onu seviodum, fit'i deneyince onun eskiden oteki oldugunu farkettim. ihtiyacin oldugunda dusunebilirsin

Bilgentolis dedi ki...

@ışıl çok teşekkür ederim yorumun için. sizler videolarımı beğeniyorsanı8z ne mutlu bana.

avatar fotom senin de dediğin gibi biraz eski, çok beğeniyorum o fotomu o yüzden onu koydum, o zamanki güzellik kalmadı tabi şimdi ne yazık ki :( fakat gözlerimde lens yok fotoda canım. renkli gibi mi görünmüş bilmiyorum, normal göz rengim oysa.

canım ben bankacılık ve finans mezunu bir işsizim şu sıra. aile şirketimiz var oranın ortağıyım oraya gidiyorum fakat üzerine eğitim aldığım işi yapmak istiyorum, o yüzden de bankalara başvuruyorum şu sıra.

tekrar sağol izlediğin ve yorum yaptığın için :)

Bilgentolis dedi ki...

@kalinka teşekkür ederim bilgilendirdiğin için canım. ilk fırsatta denemeli o zaman fiti :D

Bilgentolis dedi ki...

@ışıl unutmuşum bir diğer soruna cevap vermeyi pardon, genelde 2 3 videoyu bir çekiyorum aynı günde. ışığın iyi olduğu günlerde özellikle. bir de ben yaklaşık son 15 yıldır hep siyah giyiyorum. o yüzden üzerimde hep siyah var. başka renk birşeyim yok desem yeridir zaten. üzgünüm eğer çok sıkıcı ve tekdüze görünüyorsa.