Youtube videosu - Nyx göz farı alışverişim ve yorumlarım-

Herkese merhabalar. Bu videoda www.cherryculture.com sitesinden yaptığım Nyx alışverişinin detaylarını ve ürünler hakkındaki fikirlerimi bulabilirsiniz. Videoda arka plan gürültüsünden ötürü vereceğim rahatsızlık adına şimdiden özür dilerim. İyi seyirler.

4 yorum:



sinemcelik dedi ki...

ben de önerdiğin siteden nyx alışverişi yapmak istiyorum ancak kargo çok tuzlu olacak diye cesaret edemiyorum? burdan alsam başka markaları aynı fiyata gelecek niye uğraşayım demiyor değilim =)

Bilgentolis dedi ki...

@sinemcelik haklısın kargo ücreti ödemek benim de çok delisi olduğum birşey değil :) fakat nyxin takipsiz kargo seçeneği çok pahalı değil. ne yazık ki o da garantili bir seçenek değil, ürünün posta esnasında kaybolma riski var bugüne dek yaptığım hiçbir alışverişte başıma gelmemişse de bu risk hep var. takipli kargolar ise gereksiz pahalı. türkiyede de çok güzel farlar yapan markalar var, mesela flormarın farlarına bayılıyorum ben. nyx gibi dökülme de yapmıyorlar. fakat renk seçenekleri konusunda nyxi daha başarılı buluyorum ben açıkçası. bir de burada artık flormar golden rose gibi farlar gereksiz bir pahalılık gösterir oldu. flormarın 4 lü farları 15 liranın altında değil, nyxin o gösterdiğim çoklu paleti ise 12 lira. o ürün flormarda olsa sanmıyorum ki 20 nin altına satılsın. yine de elbette kendi kararın. teşekkür ederim yorumun için, sevgiler :)

esma dedi ki...

slm, blogunu takıp medıyorum cok guzel bende kartla alısverıs yapamadıgımdan nyx urununu tanıyamıcam pıgment ve jumbo kalemlerınden ıstıyorum baska yerden alma secenegı yokmu:((( yada fazladan alıp elınden cıkarmak ısteyen cevrenız yokmu yardımcı olabılırmısınız?

Bilgentolis dedi ki...

@esmacım teşekkür ederim ilgin için. ne yazık ki nyx farlar sadece internetten satılıyor, yani türkiyede bi mağazadan alma şansımız yok bildiğim kadarıyla. dediğin gibi elinde fazladan olup da elden çıkarmak isteyen birilerini tanımıyorum şimdilik ama olur da buradan yorumunu okurlarsa belki yardımcı olunabilir. üzgünüm pek iç açıcı cevaplar veremediğim için bu konuda. tekrar sağol yorumun için.