Youtube videosu - İlk Hediye Çekilişim - (Kapandı)

Herkese merhabalar. Siz sevgili okuyucularım için hediyelerim var :D Katılma şartlarını ve hediyelerimi aşağıdaki videomda bulabilirsiniz. Hepinize bol şans diliyorum :D

26 yorum:



Gamze dedi ki...

Merhabalar :) İzleyicinimm youtube dada izlemeye aldım yasemincixxx kullanıcı adıyla :) blogumdada duyurdum :)

http://youwilllovegifts.blogspot.com/2011/02/bildenden-supriiz.html

adım: selin mailim: taylor.gamze@gmail.com

sevgiler herkese basarılar :)

Adsız dedi ki...

merhabalar
ben senin izleyicinim. her videona istisnasız yorumum var ama blogum yok
youtube kaydımda yok
ama sen bilirsin :)

Bilgentolis dedi ki...

@selin atalay teşekkür ederim ilgine.

@adsız evet farkındayım durumun, çok teşekkür ederim. fakat seni listeye yazsam ulaşabileceğim bi mailin bile yok, onu halledelim önce :)

Adsız dedi ki...

haklısın bilgencim
bende şaka yaptım zaten demen yeter:))
umarım kazanan hak eder. ben izliyorum videolarından memnunum

Bilgentolis dedi ki...

@adsız çok teşekkür ederim. dediğim gibi mail verirsen eğer eklerim listeye. vermek istemezsen de sağol izleyip yorum bıraktığın için :D

esra altunkaya dedi ki...

Merhaba cnm. Güzel hediyeler seçmişsin.
1-izleyicinim

2-youtobe'dede izleyicinim nickim;esal85

3-bloğumda duyurdum buda linkim; http://budabenimasalim.blogspot.com/2011/02/hediye-haberi.html

öptüm şekerim :):*

Unknown dedi ki...

zaten bayadir izleyincindim
youtube da izlemeye aldim aprilkalinka
blogumda var aslinda ama twitter da duyurdum. o da sosyal paylasim agi :) +3 eklesem mi die kahirlanma, eklemesen olur, no problem.

hersey guzelde yorum yazarken kelime dogrulamayi kaldirsan super olur

bana cikarsa ve mazallah gozumden kacarsa aprilkalinka@gmail.com'dan ulasabilirsin

Adsız dedi ki...

merhaba ben de takipçin oldum, hediyeleri düşünmüş olman çok güzel:) ancak youtube hesabım yok ne yapacağım:(

yıldız dedi ki...

http://yildizlimakyaj.blogspot.com/2011/02/hediye.html
blogumda yayınladım , seni takip ediyordum sadece izleye tıklamamıştım.
youtube açamıyorum onun için oradan takip edemiyorum. üzgünüm
sevgiler
yildiz

Bilgentolis dedi ki...

kızlar hepinize çok teşekkür ederim. blog ve twitterda yayınlayanları 3 erk kere, diğer arkadaşları da birer kere ekledim listeye. ilginiz için teşekkür ederim. bol şans herkese :D hediyelerim devam edecek :D

Bilgentolis dedi ki...

@kalinka kaldırdım canım kelime doğrulamayı an itibariyle :D

Adsız dedi ki...

kocaman bir merhaba,
izleyiciniz oldum,ne tesadüftürki yıllar önce kaybettiğim bir arkadaşımla adaşsınız.çok bilindik bir isim değildir..bana onu hatırlattınız teşekkür ederim..
kampanyayı blogum olmadığı için 1667 arkadaşımın olduğu gacebook profilimde yayınladım.
http://www.facebook.com/profile.php?id=1605471239
internete şu sıralar evdeki bilgisayar arızaya geçtiğinden işten girebiliyorum ve işten biliyorsunuzki youtube'a girmem imkansız.bu yüzden katılımımı yinede kabul edersiniz umarım.
sevgilerleeee.....
açelya yılmaz
pretemagna@gmail.com

Işık dedi ki...

Merhaba Bilgen,
Ben de izleyicinim. Bu güzel hediyeler için teşekkürler. Umarım etkinlikler devam eder.
Işık
fesenay@yahoo.com

Unknown dedi ki...

merhabalar benm blogum yok youtubede de kaydım yok ama seni sürekli takip ediyorm şansımı denemek istedim umarım olur sevgilerimle...

kübra baştuğ
mavimorlacivert@hotmail.com

MiskinKek dedi ki...

Bilgencim, zaten seni takip etmekten çok büyük keyif alıyordum. Senin için youtube'ye üye oldum :D Miskinkek adındayım. Blogum da bahsettim. Hediyelerinden en çok Mac pigmenti merak ediyorum.

Blogumda bahsettiğim kısım;
http://miskinkek.blogspot.com/2011/02/bilgenin-hediye-cekilisi.html

Sevgiler :)

Adsız dedi ki...

Mrblar.. izleyicin oldum, blogumda duyurdum çekilişi.

http://cellin91.blogspot.com/2011/02/bilgen-arkadasmzdan-hediyeler.html

youtube da yok'm.
bol $ans millet ;)
selin
pinkkwordss@hotmail.com

hşÇkL bilgen...:)

Adsız dedi ki...

videolarını severek izliyorum, hatta sen video yapmadan önce de hem forumdan hem de blogun ilk zamanlarından beri takipteyim.. fakat pek çok blogger hediye veriyor ve en azından onlardan görmüşsündür, kullanılmış ürün hediye etmen biraz tuhaf değil mi? yani hani bloglarda az kullanılmış ya da renk tutmamış bi şekilde yanlış alınmış ürünlerin ilk mail atana verildiğini falan görmüştüm de hediye çekilişi yapıp kullanılmış ürün vermeni pek tuhaf buldum. Seninle de paylaşmak istedim bu düşüncemi.. hani twitter olursa +1 falan kurallarını da görünce açıkçası çok şaşırdım, kullanılmamış ya da blog kutlaması için verilen hediyeler değil sonuçta..

P. dedi ki...

Merhabalar

Vıdeo ıle gorselede hedıyelerınıze de bayıldım benn :) Umarım kazanırım. Izlemeye aldım sızı. Youtube kullanmıyorum. Blogumda duyurdum. Ins banada cıkar :)

Sevgıler
Pınar
katra.com@hotmail.com

Bilgentolis dedi ki...

katılan arkadaşlara çok teşekkür ederim, hepinizi ekledim listeye :)

adsız, öncelikle yorum yaptığın ve uzun zamandır izleyicim olduğun için teşekkür ederim. kullanılmış hediye konusuna gelince öncelikle bu benim ilk hediye çekilişim, daha önce hiöbir çekilişe katılmadım ya da onlarla ilgili postları dikkatli takip etmedim. o yüzdne de kullanılmış hediye vermek gairp midir değil midir çok bir fikrim yoktu açıkçası. fakat bu hediyeleri verirken aklımdan geçen benim onları kullanmadığım ve onlara ihtiyaç duymadığım, severek kullanacak birileriyle paylaşmak istediğimdi. ürünlerin kullanılmış olduğunu gizlemedim, en baştan söyledim. sadece dileyenler katıldığı için haliyle zorlayıcı bir yanı da yok. yani katılan herkes hediyelerin durumunu bile isteye katılmış oldu bi yönde. bir de malum bir çok blogger arkadaş kullandığı şeyleri parayla satıyor, ben tutup böyle birşey de yapmadım. sadece hediye etmek istedim. hatta blogda yayınlanma şartı bile koymadım tamamen kişinin isteğine bıraktım bu durumu. zira benim hediye çekilişlerine katılmama sebebim blogda paylaşma şartı koymaları. bu sebeple de hep uzak durdum ve kendi okuyucularıma öyle bir kısıtlama ve şart getirmek istemedim. yani verdiğim ürünlerin bazıları pahalı ürünler. 3 4 kere kullanılmış kocaman mac pigmenti ben bloğumda 35 40 lira gibi bi fiyata satardım ve eminim alıcısı da hemen çıkardı. ama onun yerine birine hediye olarak vermeyi daha doğru buldum. eleştirin için teşekkür ederim, fikrini belirtmen beni memnun etti. dediğim gibi daha önce böyle birşeye girişmediğimden bana hiç garip gelmemişti kullanılmış şeyleri vermek ama elbette sana öyle geliyorsa saygı duyarım. tekrar sağol görüş belirttiğin için.

Adsız dedi ki...

Bilgen :)) öncelikle adımı yazmayı unutup adsız olmama rağmen yorumumu yayınlamışsın, teşekkür ederim, bunu yorumumu hiç bir şekilde art niyet olmadan yazdığımı anlamana bağladım ben. Kastettiğim şey hani kullanılmış birşeylerin verilmesi değil, elbette ben de bir şekilde sıkıldığım ürünlerimi kardeşlerime falan veriyorum ya da forumdan arkadaşlarıma gönderiyorum, "hediye" etmiyorum, sadece fikrimi belirtmek istemiştim :) Tabii ki arz talep meselesi, ve sen de haklısın ayrıca da çok tatlısın en baştan dürüstçe söylemekle de gayet iyi yaptın. Ben teşekkür ederim yorumumu adsız haliyle bile yayınladığın için (sadece sen okusan da yeterdi :))
Burcu

Bilgentolis dedi ki...

@adsız Sevgili Burcu yazdığını yayınlamakta bi sakınca görmedim çünkü gayet güzel bir dille kırmadan, kötülemeden fikrini belirtmişsin. Benim için yerinde yapılan eleştiriler ve saygı çerçevesini aşmayan olumlu olumsuz yargılar hep değerli :) Sen kötü birşey demedin ki, bu olayı garip bulduğunu belirttin. Ben de dilim döndüğünce açıklamaya çalıştım. Hem gerçekten de gariptir belki, dediğim gibi çok bilinçli girmedim bu olaya. Hakarete vardırmadan, kırmadan eleştiren herkesin düşüncesine saygım sonsuz düşüncelerini adsız olarak belirtseler bile. Teşekkür edeirm tekrar görüşlerini paylaştığın için :)

Adsız dedi ki...

merhaba:) izleyicinim..
youtube üyeliğim yok naasıl üye olduğunuda bilmiyorum ki:(
blogdada yeniyim post hazırlayamadım ama link olarak duyurdum
http://aslinlife.blogspot.com/2011/03/bilgenden-hediyeler.html

şansıma artık kabul edersen...
mail.asliaydin-_-@hotmail.com

Bilgentolis dedi ki...

@my life ekledim listeye seni de :) bol şans :)

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim :-*

Adsız dedi ki...

teşekkür ederim:-*

Gizemli Tosbaga dedi ki...

Canım izleyicinim. Youtube da @gizemlitosbaga olarak subscribe oldum.
Blogumda yayınladım.

http://gizemlitosbaga.wordpress.com/2011/03/07/bilgenden-hediye-cekilisi/

teşekkürler.

gizemli tosbaga
lazyemy@gmail.com