Youtube videosu - Nude rujlar hakkında-

Merhabalar herkese. Bu videomda sizlere sahip olduğum nude rujları göstermek ve haklarındaki görüşlerimi sunmak istedim. Umarım beğenirsiniz. İyi seyirler :)

4 yorum:



makyajblogum dedi ki...

Bu güzel videoların devamını diliyorum :) gerçekten izlemek çok keyifli, tebrik ediyorum herkesin cesaret edip yapamayacağı şeyi yapıyorsun. Ben ingilizce videolarını da izliyorum, bence ingilizce videoları ihmal etme çünkü youtube'da daha çok subscriber'ı hak ediyorsun :)
Sensual Silk ve Orange Soda şahane gözüküyor! MAC Myth de denemek istediğim bir ruj :) Golden Rose'u da not aldım bir kenara mutlaka alacağım :)

Bilgentolis dedi ki...

@makeupwithstyle çok teşekkür ederim, beğenmene gerçekten çok sevindim. ingilizce video yapmamdaki sebep zaten youtubeda geçerli olacak olanın ingilizce videolar olması oldu, türkçe videoları bloğu, ingilizceleri de youtube'u düşünerek yapıyorum. sizler de beğeniyorsanız eğer ne mutlu bana :D

golden rose 205 numara gerçekten harika bi renk, tavsiye ediyorum şiddetle :)

MiskinKek dedi ki...

Kremsi rujlar daha mı az kalıcı oluyor? Ysl için yorumunda dikkatimi çekti. Bunu hiç bilmiyordum.

Inglot 47yi alacak listeme aldım :)

Bilgentolis dedi ki...

@mis gibi yapısı çok kremsi olan rujlar sanki daha kolay çıkıyor dudaktan gibi geliyor bana. hani kalıcı rujların yapısı genelde kurudur yapışır zamk gibi dudağa ya, çok kremsi ve kaygan rujlar da çabuk çıkıyor işte :(