golden rose extreme lip plumper uygulaması




merhabalar. uzun zamandır bloğuma koymak istediğim bir denemem vardı. sonunda üşenmedim ve gerçekleştirdim. bir ara http://www.itsbeauty.com/ da bir golden rose lip plumper çılgınlığı olmuştu. o hevesle koşup almıştım. ürünün iddiası düzenli kullanımda dudakları 1 ay sonunda dolgunlaştırdığı. şahsi kanaatim hiç bir rujun ya da kremin estetik müdahale olmadan dudaklarda kalıcı dolgunluk yaratamayacağı yönünde. eh uzman değilim elbette. yanılıyor olabilirim. kişisel görüşüm bu.

kalıcı dolgunluktan ümidimi kesmişsem de, geçici çözümlerden faydalanmak taraftarıyım. işte başlığımızın konusu golden rose extreme lip plumper geçici çözüm için muhteşem bir ürün. olayı daha iyi anlatabilmek adına kullanmadan önce, kullandıktan hemen sonra ve kullandıktan bir süre sonraki resimleri koydum. bir de ürünü dudağımdan temizledikten sonraki halini koydum. bakalım istediğiniz görüntüyü yakalayıp yakalayamayacağınıza dair bir fikir verebilecek miyim size.



bu dudağımın rujsuz hali. yüzümde fondoten olduğundan dudak kenarlarım biraz fazla beyaz çıkmış ama zaten normalde de çok renkli değiller ne yazık ki.








burada golden rose extreme lip plumper 04 numarayı uygular uygulamaz çektiğim halim. bu ürün için dudakları yakıyor, geriyor falan diyorlardı ama açıkçası ben çok minicik bir karıncalanma dışında birşey hissedemiyorum. ürünü sürdükten 1 2 dakika sonra karıncalanma başlıyor. dayanılamayacak ya da rahatsız edecek birşey değil asla. daha sonra dudağınız hafiften şişmeye başlıyor.


bu fotoda ürünü sürdükten 10 15 dk kadar sonraki halini görüyorsunuz dudaklarımın. dudağımın sol alt kenarında bir renk farklılığı dikkatinizi çekecektir. neden bilmiyorum ama öyle oluyor. her zaman aynı yerde olmasa da dudak kenarlarımı kızartıyor. fotoğrafları telefonumla çekiyorum bu sebepten çok kaliteli değiller. ışık da farklı gösteriyor biraz ama genel anlamda böyle görünüyor. ne dersiniz işe yaramış ha? :)





burada da son olarak ürünü dudaklarımdan sildiğim hali görüyorsunuz. ilk sürüşümden itibaren yaklaşık 20 25 dk sonrası yani. sürdüğümde yarattığı karıncalanma ve şişme hissinden ötürü dudağımı temizlediğimde bile normalden daha pembe ve dolgun görünüyor. elbette bir süre sonra geçiyor. ama bu hali son derece doğal ve hoş geliyor bana.
işte böyle kızlar. resimlerle olayı anlatmaya çalıştım sizlere. almayı düşünen ve etkilerini merak edenler varsa fikir sahibi olmuşlardır umarım. bende bu şekilde etki yapmış olması sizlerde de yapacağı anlamına gelmiyor elbette. ya da bende yarım saat gibi bir süre etkisini göstermesi sizde de bu şekilde işleyeceğini garanti etmiyor. belki de saatlerce dolgun dudaklarla gezmenize sebep olur. sonuç olarak uygun fiyatlı ve alınıp denendiğinde birşey kaybedilmeyecek bir ürün. en başta da söylediğim gibi uzun vadede işe yarar diye beklemek ne derece doğru bilmiyorum ama gün içinde işinizi görebilir. bu arada ben düzenli kullanmıyorum o yüzden kalıcı dolgunluk konusunda kesin bir yargıda bulunmuş olmayım. kimseyi de yanıltmayım buradan. kullananlar olmuşsa yorumları bekliyorum. görüşmek üzere tekrar :*

6 yorum:



ebvatathemua dedi ki...

Belirgin bir far yaratmış gerçekten,alıp denemeli:))

♠Crystal Meth♠ dedi ki...

=0 Şahaneymiş.Hem de Golden Rose ?! Market markası sonuçta,bu kadar başarılı bir ürün olacağını hiç tahmin etmezdim.

Bilgentolis dedi ki...

evet ilk duyduğumda ben de şaşırmış ve ihtimal vermemiştim. deneyince başarılı buldum açıkçası. golden rose'un bazı ruj ve farları da beğeniliyor bu arada forumlarda. aklında bulunsun :)

Adsız dedi ki...

ben dogal rengi olanından aldım sanırım kırmızısıda vardı. 2 katı oldu dudaklarım ve kalıcıda. çok sık kullanırsanız dudaklarınız bi süre sonra şişkin kalıyor

Adsız dedi ki...

merhaba, ben dandik markaların ürünlerini kullanmayı sevmem ama mademki karıncalanma oluyor o zaman işe yarayabilir
dünyada satılan tüm dudak dolgunlaştırıcı gloss ve rujları lip fusion, too faced , freeze 7/24 urban decay, sovage ve markası aklıma gelmeyen diğer tüm ürünlerden memnun kaldıklarım sadece karıncalanma yaratanlar oldu cunku bazı markalar sadece kolajen içeriyor o zaman da şişme olmuyor ve ben bunu sevmiyorum

Adsız dedi ki...

Kesinlikle harika bir ruj bende kullanıyorum çok memnunum gözle görülür bir fark sağlıyor hem renk hemde dolgunluk olarak.