coastal scents alışverişim part 2

selamlar. yorucu bir kaç gün sebebiyle bloğumla fazla ilgilenemedim. bu arada yazılacaklar birikti elbette. bugün hepsini paylaşmayı düşünüyorum. bakalım neler olmış :)



coastal scentsten yaptığım 2. alışveriş de ulaştı. kargo süresi gerçekten diğer yurtdışı sitelere göre hızlı, çok sevdim. tam 9 günde elime ulaştı paketim. strawberryden sonra gördüğüm en hızlı site kendisi.


bu seferki alışverişimde jel eyeliner, eyeliner fırçası, allık fırçası ve far fırçası sipariş etmiştim. çok da şirin bir göz farı sampleı göndermişler mutlu oldum :))


uzun zamandır jel eyelinerlara takıktım. nerede nasıl bulacağımı da bilemiyordum. sonunda yine (her zamanki gibi) biricik itsbeauty'mde buldum cevabımı. coastal scentsteki jel eyelinerlardan bahsediyorlardı. fiyatı da gayet uygun geldi bana. hemen sipariş verdim. yapısı çok yumuşak. sürümü ve dağıtması çok kolay. jelden ziyade çok hafif formüllü bir krem gibi geldi bana. rengi canlı. sevdim kısacası. sadece 3 gramcık, şişesi minicik ama azcık aldığınızda bile çok güzel dağılabiliyor. çok uzun süre kullanılabilir yani. tek dezavantajı biraz geç kuruyor olması. dikkatli olunmazsa bulaşma yapabilir. yine de likit eyelinera göre daha kullanışlı bence. diğer renklerinden de edinmeyi düşünüyorum.

allık fırçası gayet güzel, kılları yumuşak, elde tutumu rahat. kargo sürecinde kılları biraz oraya buraya eğilmişti ne yazık ki ama düzeltebildim. kıllarının açılı oluşu sebebiyle elmacık kemiklerine tam oturuyor. pek güzel.

pembe saplı far fırçasını sadece sapının rengi için aldım diyebilirim. öyle pembe delisi bir kız da değilim ama bunun rengi çok hoşuma gitti. sitede bu fırça için yorum yapamlar 'huge' falan diyordu. haklılar. kocaman resmen ucu. kılları yumuşak ama çok sık ve tok duruyorlar. göz kapağına değdiğinde de oraya buraya kayıp açılmadan derli toplu bir şekilde ürünü sürüyorsunuz. bu durumda çok yumuşak olmadığını tahmin edersiniz. ama göze rahatsızlık verecek bir sertlikte de değil. gölgeli makyaj uygulamalarında açık ton farı sürmek için biçilmiş kaftan bence. göz kapağını neredeyse tamamen kaplıyor ve işleminizi daha kısa sürede bitirmenizi sağlıyor. tavsiye ederim.

sıra geldi eyeliner fırçasınaaaa. daha önceki alışverişimi hatırlayanlar bilirler ben bu siteden bir de açılı eyeliner fırçası almıştım. henüz jel eyelinerımla kullanmadım ama bu alışverişimde gelen fırçamı kullandım. (ucu o yüzden siyah zaten, yıkamadan koydum kusuruma bakmayın). bayıldım bu fırçaya. ucu beklediğimden daha küçük ama aslında sanırım bu bir avantaj, kontrol kolaylığı sağlıyor. eyeliner sürmekte zorlanan arkadaşlara jel/krem eyeliner ve fırça ikilisini kesinlikle tavsiye ederim. çok daha kolay oluyor uygulaması. bu fırça da çok işimi gördü. kullanılmış ve kirli fırçamdan birşey anlamazsınız diye bir de sitesinden aldığım temiz halini koyuyorum. kılların açısı ve uzundan kısaya doğru gidişi ürünü sürüş sırasında mükemmel kontrol ve kolaylık sağlıyor. bayıldım anlayacağınız.
şimdi de sitesinde yazan isimlerini ve fiyatlarını belirteyim.

gel liner - true black : $6.95

angle blush brush : $4.50

pink deluxe oval shadow brush : $1.99

black taklon angle liner : $1.85




9 yorum:



♠Crystal Meth♠ dedi ki...

Pembenin gücü adınaa! Seni de ele geçirmiş işte, itiraf et. tehe

Ben de severim kocaman,profesyonel far fırçalarını. Koyu renk farları da, pandaya dönmeden zort diye sürebiliyorsun eğer gölgeydi falandı uğraşmayacaksan. Güle güle kullan. :]

Allık,kakao yağı ve allık fırçası aldım ben de, gelseler bir an önce de denesek.

Adsız dedi ki...

merhaba..bloğunu ekşiden öğrendim :) kozmetik deyince aklım çıktı tabi :) ve yazılarını takip etmeye çalışıyorum. çok güzel ve açıklayıcılar. ancak bi sorum var coastal scenststen alınan ürünlerde ne kadarlık bir kargo üsreti var acaba ? tşk ederim şimdiden. görüşmek üzere

Bilgentolis dedi ki...

teşekkür ederim ilgin için. insanların okuyup hoşlandıklarını bilmek mutlu ediyor beni :) ekşinin de bu anlamda cidden faydası oldu eheh. coastal scentsten alınan ürünlerde kargo ürünün ağırlığına göre değişiyor. tam olarak emin değilim ama sanırım 3-4 dolar gibi bi kargoyla başlıyor fiyatlandırma. sonra da sen sepete ürün ekledikçe artıyor. keşke sabit ve düşük bir fiyatı olsa :P ama ne yazık ki öyle değil. yine de keyifle alışveriş yaptığım bir site. tavsiye ederim :))

Adsız dedi ki...

yine ben :) coastal scentsten bi çok fırça ve jel eyeliner siparişi verdim. bir hafta oldu. heyecanla bekliorum gelmelerini :) ne kdr zamanda gelio acaba ortalama olarak

Bilgentolis dedi ki...

ben siparişlerim 9 10 gün içinde geliyor genelde. jel eyelinerdan memnun kalacağına eminim. kullanım esnasında kapağını fazla açık bırakıp kurutma e mi :)

Adsız dedi ki...

hangi kargo seçeneğiyle istemiştiniz?

Begüm dedi ki...

Ben asimasi.com 'dan aldım fırça setimi.22 parça. Hemen hemen bütün fırça türlerinden var.Çok kullanışlı ve kaliteliler.Hiç beceremem gö makyajı yapmayı ama anladımki iyi bir fırça özellikle açılı olanlar çok yardımcı.

üstelik yurtdışındakiler çok yüksek kargo istiyorlar.ürünün maliyetini geçiyor.

Makyöz Didehan dedi ki...

bende almak istiyorum ama nasıl ??? bilmiyorum.prıfesyonel makyözüm şu an fx make up eğitimi alıyorum. ama türkiyede fırçalar çok pahalı. bana yardımcı olur musun ? izmiğr den didehan...

Bilgentolis dedi ki...

@didehan çok üzülerek söylüyorum ki artık yurtdışından alışveriş yasağı getirildi ve bu bahsettiğim ürünleri şuan alma şansımız yok. dediğin gibi türkiyde de çok pahalı bu ürünler. mac mağazalarından alabilirsin ama oldukça pahalı fırçaları. fakat çok kaliteliler, tavsiye ederim. üzgünüm yardımcı olamadığım için.