Rossmann Alışverişim (Project 10 panin hazin sonu)

Merhaba arkadaşlar. Bu videoda project 10 pani nasıl mahvettiğimi ve bunu yaparken nelerin suç aletim olduğunuz izleyeceksiniz. Hepinize sonsuz sevgiler :)
(youtube beni ucube gibi yakalamasa keşke bi kez olsun)

4 yorum:



Angie dedi ki...

Bilgeeeeeeeeen =) Seni yerim ya, çok şekersin.=) Project 10 Pan olayında iyi savaş verdin ve kimse sana kızmayacaktır, eminim. Bu güzelliğe, bu samimiyete, bu iyi niyetli insana, bu şekerliğe kimse kızamaz. =)Seviliyorsun çokca. =)
Sevgiyle kal,
Twitter'dan Morcuk. =))

Adsız dedi ki...

yalan olmuş project 10 pan :)) makyaj konu olunca insan durduramıyo kendini, suçlu hissetmeyin kendinizi ve de güle güle kullanın yeni ürünlerinizi;)) saçlarınızın rengi o kızdan daha güzel bence;)) bilirsiniz zaten o fotolar üzerindeki oyunları güzel gözüksün diye... hangi boya kutudaki rengi verir ki... bi de fönlü bakın derim saç renginize... fönlü iken daha belli olur sonuçta saç rengi;))

Adsız dedi ki...

bilgen hanım merhaba
köpük sac boyaları hakkındaki son yorum ve duyumlarınızı paylasır mısınız?sacım acık kumral bu boyalardan almak ıstıyorum
yasım genc olmasına ragmen ınanılmaz yogunlukta beyaz var
nerdeyse 3 te biri beyaz..ne yapmalıyım bana ne onerırsınız?teşekkürler
Deniz

Bilgentolis dedi ki...

Denizcim köpük boyalar kutuda renk olarak güzel ama uygulamada ne kadar başarılılar ian bilmiyorum. Benim kendi deneyimim iyi sayılmazdı çünkü boya yetmedi, 2 kutuda daha iyi sonuç alabilirdim belki. Bir de başkalarından duyduğuma göre beyaz kapamada süper değiller ama kendim denemeden olumsuz yorum yapmak istemiyorum.