Project 10 Pan

Merhaba herkese :D Başlıktan da tahmin edebileceğiniz gibi project 10 pan olayına girmiş bulunuyorum. Hayli zor olacak biliyorum fakat bu gerekliydi sanki. Özellikle de bi kenarda duran, gerek kıyamamaktan, gerekse diğerleri kadar sevmemekten bi türlü kullanmadığım bazı ürünlerle, günlük hayatta severek kullandığım bazı ürünleri bitirmek istedim. Böylece yerlerine yenilerini alırken kendimi suçlu hissetmeyeceğim :) Bu projeye sevgili Ezgi, Ceren ve Mine de katılacaklar ve hep beraber ürünlerimizi bitireceğiz bir bir :D Ve elbette elimizdekiler bitmeden başka birşey almak da yok, ne anlamı kalır yoksa p10p yapmanın di mi :)
 

Peki bakalım neleri bitirmek niyetindeyim?

Önce konuyla ilgili videom gelsin :)



Şimdi de bitireceklerimin toplu resmi ve kendileri hakkındaki görüşlerim:


Üst sıra soldan sağa:

The Body Shop Vanilla Vücut Losyonu: Çok çok güzel bir losyon bu. Kokusunu seviyorum o ayrı ama onun dışında yapısı yumuşacık. Hep söylüyorum ağır yapılı kremleri sevmediğimi. O yüzden de losyonlar benim için biçilmiş kaftan. Bu ise yapış yapış olmayan, vıcık vıcık parlatmayan, cilt tarafından hemen emilip cildi yumuşacık bırakan harika bir losyon. Bayılarak kullanıyorum ve bittiğinde yenisini alırım. Kokusu vanilya olmak zorunda değil, başka şeyler de deneyebilirim.

Coastal Scents Undercover HD Foundation: Bi önceki postumda da bahsetmiştim kendisinden, rengi bana çok açık ve sadece başka fondotenlerle karıştırarak kullanabiliyorum. Karıştıra karıştıra kullanıp bitireceğim zira artık son kullanma tarihine yaklaşıyor.

Clinique Deep Cleansing Emergency Mask: Bu bir kil maskesi. Cilt temizliğine ek olarak haftada bir ya da iki kere kullanmak gerekiyor. Yağlanmayı kontrol ediyor ve gözenekleri temizliyor. Tabi düzenli kullanırsanız. Ben tembelin teki olduğumdan düzenli kullanmıyorum o yüzden de etkilerini tam göremiyorum. Sonunda bu projeye katarak düzenli kullanmış ve tam etkisini görmüş olacağım kendisinin.
The Body Shop Passion Fruit Yüz Yıkama Jeli: Bunu indirimden almıştım ve bolca kullandım gördüğünüz gibi. Fakat daha sonrasında Neutrogena'nın şu meşhur pembe serisine geçince bunu böyle yarım bırakmıştım. Şimdi diğeriyle dönüşümlü olarak kullanmayı düşünüyorum. Yapı itibariyle hafif bir temizleyici bu, o yüzden makyaj yapmadığım günler sadece basit temizlik işlemleri için bunu kullanmayı ve bitirmeyi düşünüyorum.

Orta sıra soldan sağa:


Cherry Culture Bubble Gum Lip Balm: Bunu bir Cherry Culture alışverişimde hediye olarak göndermişlerdi. Sakız gibi kokuyor resmen yiyesim geliyor, muhteşem kokusu. Yapısı biraz ağır. Dudaklara parlaklık veriyor ve sürdükten resmen saatler sonra bile dudakta kalıyor şayet birşey yemez ya da dudaklarınızı silmezseniz. Ben yapısını bir balm için fazla ağır buluyorum, bunun dışında bi sorun yok. Yine de yapış yapış falan değil. Sürekli günde bi kaç kere kullanmama rağmen henüz ancak yarılayabildim. İzmir sıcaklarında kabında boşa erimesin diye kullanıp bitirmek istiyorum tez zamanda.

Yves Saint Laurent Rouge Volupte No:2 : Vakti zamanında 70 ila 80 lira arası bir para ödeyip aldığım rujum. Ne düşünüyordum bilmiyorum, ne gerek vardı bilmiyorum. Ha hakkını yemeyim ruj güzel, ama daha önce de söylediğim gibi dünyada 70 lira edecek bir ruj yok benim için. O yüzden tabi ki tekrar almayacağım. Yine de yapısı, sürüm kolaylığı, renginin güzelliği, nemlendirici oluşu vs güzel bu rujun. Kalıcılığının sıfır oluşu işe berbat elbette. Çok para verdim diye kıyamadığımdan sürmüyordum ama geçenlerde bir baktım son kullanma tarihine ramak kalmış. Koku ve yapısında bir değişme yok henüz ama bunu beklemeye niyetim de yok. Kullanıp bitireceğim.


Mac Creme D'Nude Lipstick: Bir dönem nude ruj sevdasındayken aldığım ve gene kıyamadığımdan kullanmadığım bir ruj bu. Rengi gayet hoş falat cremesheen yapılı olduğundan hemen akıyor bozuluyor. Ben de artık kullanıp bitirmek istiyorum. Kokusu da pek hoş bu arada.

Pastel High Shine Gloss Natural: En en sevdiğim lipgloss. Hiç kalıcı değil evet ama yapısı, rengi, kokusu, ıslak duruşu, yapış yapış olmaması ve hafifliği harika. Gloss budur işte. Gel gör ki ben gloss insanı değilim. O yüzden her ne kadar sürdüğümde çok beğensem de sık sürmüyordum bu bebişi. Yapısı bozulmaya başladı ve bildiğime göre piyasadan kalktı bu seri, ben bitirmeden bozulursa da içim acıyacak. Bitireyim bari dedim hehe.

Cacharel Noa: Bloğun farklı yerlerinde sıkça kendisinden bahsettiğim için fazla uzatmayacağım konuyu, hoş parfüm, alalı 2 3 yıl oldu, renk değiştirmeye başladı, bozulmadan önce kulanıp bitirmek derdim.

Alt sıra soldan sağa:

Loreal LE Kohl Pencil: Siyah göz kalemi. Ben uzun zamandır göz içime siyah kalem olayını jel eyeliner ile yaptığımdan dolayı öyle kalemler kullanmıyorum ama kenarda kullanılmadna durması da sinirimi bozuyordu. Sanırım tüm ürünler içinde en zor bitireceğim bu olacak çünkü yepyeni en fazla 1 2 kere swatch edilmiş bir kalem bu. Bakalım ne olacak.

Avon Likit Eyeliner: Aslında sevmiyorum bu ürünü pek. Rengi siyah güya ama solgun lacivert gibi geliyor bana, istediğim görüntüyü vermiyor. Yine de çok keskin hat istemediğim daha sade makyaj istediğim günlerde iş görebilir. Kenarda kaderine terketmektense kullanıp bitireyim dedim.

Nyx Concealer In A Jar: Bu da bitirmekte zorlanacağımı düşündüğüm bir ürün zira sadece yüzdeki kusurları kapatmak için sürüyorum, gözaltımda çok birikme yapıyor ve ağır geliyor. Fakat krem bir ürün ve son kullanma tarihi de geliyor diye bu listede olmalıydı. Elimden geleni yapacağım :)

Evet arkadaşlar benim project 10 pan (ki burada 12 ürün var) ürünlerim bunlar. Ne kadar zamanda bitiririm bilemiyorum ama içlerinden bitenler oldukça blogda update şeklinde yayınlamayı düşünüyorum. İçinizde bizimle beraber bu yola çıkmaya cesaret edecek olanlar varsa haydi, bekliyoruz :)

7 yorum:



makyajblogum dedi ki...

Canım bende bir süredir project 10 pan yapıyorum ama henüz hiçbirşey bitiremedim! Elime yapıştı herşey :( Aslında arada kaçamak yapıp çok almak istediğim 2-3 şeyi aldım ama artık almıyorum...Sana da kolay gelsin bir an önce bitir ki yenilerini al :)

Adsız dedi ki...

benimde bir takıntım vardır..yenisini alsamda o ürünü bitirmeden yenisine geçmem :)))sana kolay elsin çabuk bitirirsin umarım..çünkü yeni bişeyler alabilki bizede anlatabil böylece..seni izlemek çok keyifli :))

gınny dedi ki...

bende kısmen yapıyorum denebilir yüz temizleyicim toniğim ve allığım bitmeden yanılerini almamaya karar verdim ama bitmek bilmiyor bu temizleyiciler :( videon çok içten olmuş izlerken keyifleniyor insan :D ürünleri bittirdiğin videonu dörtgözle bekliyorum

Bu da Benim Güncem dedi ki...

bilgen hadi bakalım kolay gelsin hepimize bitirince aldığımız yeni cicileri de postlayalım gerçi sen zaten video yapıyorsun ama umarım ben totomu kaldırıp yazabilirim

meltemce dedi ki...

Ay yaz günü nasıl bitireceksiniz o kadar makyaj malzemesini valla şaştım kaldım..Allahdan benimkilerde çok makyaj malzemesi yok :)

Mugene dedi ki...

Ben de projene eşlik ediyorum! :) Zaten alışveriş yasağına girdim, güzel denk geldi bu iş!

Adsız dedi ki...

Aw, this was a really nice post. In idea I would like to put in writing like this additionally - taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and by no means seem to get something done.