Yeni cilt bakımı rutinim

Merhaba arkadaşlar. Bu videoda yenilenmiş cilt bakımı ürünlerim ve rutinim hakkında size bilgi vermek istedim. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

youtube sayfam: http://www.youtube.com/user/bilgentolis

facebook: http://www.facebook.com/bilgenlekozmetikuzerine

7 yorum:



Adsız dedi ki...

slm bilgen.yine çok güzel bi video olmuş.emeğine sağlık.sınav nasıl geçti bu arada bana zor geldi de..:)bilgen sana bi sorum olucak mor ,yeşil veya mavi renklerini günlük makyajda nasıl kullanabiliriz?siyah ve kahvenin her tonuna takmış durumdayım ama ben bahsettiğim renkleri de denemek istiyorum.bi videoyla gösterirsen daha bi sevindirik olurum.:)yeni videolarını sabırsızlıkla bekliyorum.öpt.çok çok

Adsız dedi ki...

çok güzel bi video olmuş,bikaçı baya ilgimi çekti ;
pembe greyfurt serisi bana çok uzak,hiç sevmiyorum greyfurt kokusunu :/:/
göz kremin gibi ucuza alıp da iyi sonuç veren ürünleri seviyorum :D ama gönül rahatlığıyla kullanamıyorum tabi:D
la roche posayden başka bi nemlendirici aldım ama benimkisi su gibiii :D
bioderma makyaj temizleyicisini ise kesin alıcam artık:D

Adsız dedi ki...

çok güzel bir video olmuş, seni çok özledik. arkadaşlarla heyecanla oturup izledik yine. yalnız benim bir sorum olacak. artık organik veya doğal ürünlere geçmenin zamanı gelmedi mi? ben de böyle ürünler arayışındayım. Ayşenur Yazıcının sitesinden araştırdım biraz ama senin tavsiye edebileceğin bir ürün var mı. mesela bu ara bloglarda dr.hauschaka nın ürünleri pek meşhur. sen ne dersin? güvenilir bir marka var mı?çoook teşekkürler.

özlemm dedi ki...

merhaba şekerim nefis bir viedo olmuş ellerine sağlık..bioderma almayı düşünüyordum vazgeçtim peki başka tavsiyen olabilirmi??şu greyfurtlunun kokusunu bende begenmedim o yüzden almadım (ben ürünü alırken mutlaka kokluyorum:)))birde istek demişsin rica etsem contür nasıl yapılır allık nereye sürülür ennn basit şekliyle gösterebilecegin bir video çekermisin??benim elmacık kemiklerim yok kocaman yanaklarım var ve gülben ergen gibi elmacık kemiği istiyorum!!! aman allahım fazlamı oldu kusura bakma:)))byyy

ayşe dedi ki...

Merhaba Bilgen, çok güzel bir video olmuş, teşekkürler (: ben sarıkız spreyini nereden aldığını merak ettim, dediğin gibi yaz aylarında buzdolabında bekletip sıkınca serinletici olur mutlaka, bir de kullandığın oley kremin içeriği sence nasıl? Ben de almayı düşünüyorum onu.

Bilgentolis dedi ki...

çok sağolun arkadaşlar yorumlar için :D renkli makyaj yapmaya çalışcam gözlerime renk kullanmıyorum pek ama deniycem söz :D onun dışında kontürleme için video çekcem ilk fırsatta.

aybencim sarıkızı bana arkadşaım hediye etti o yüzdne rakamını ne yazık ki bilemiyorum :(

Bilgentolis dedi ki...

ve yine aybencim, olay kremin içeriği bu plastik kapta yazmıyor dış kutusunu da attım bilemiyorum ama ben çok memnunum.