Bitenler ve Dibi Görünenler 3 (post + video)

Merhaba arkadaşlar. Bu postumda sizlere bitirdiğim ve dibini gördüğüm ürünleri göstermek istedim bir kez daha. Ayrıca bundan sonra videolara post ve resimlerin de ekleneceğini söylemek istiyorum. Kotalı bağlantı sebebiyle videoları izleyemeyen arkadaşlar en azından neden bahsettiğim hakkında bi fikir sahibi olsun istedim. Umarım hoşunuza gider bu uygulama :)

Videonun altında postun resim ve açıklama kısmını bulacaksınız :)





En üst sırada soldan sağa:

Gülşah Aseton: Açıkçası nefret ettim bu asetondan. Tırnaklarımı sarartıyor ve kurutuyor. Tekrar almayı düşünmüyorum.

Coastal Scents HD Foundation ST02: Bu fondoteni sadece koyu renklerle karıştırıp kullanabiliyorum çünkü rengi çok açık. Uzun zamandır da sahibim, artık karıştıra karıştıra kullanıp bitireyim dedim.

Vaseline Ayak Kremi: Bunu Vaseline'in yaptığı bir çekilişten kazanmıştım. Yapısı güzel, ayakları nemlendirmesi de hoş fakat eşsiz bir ürün değil. Tekrar almak için acele edeceğim birşey de değil.

Flormar Mat Touch Fondoten M301: Bu fondoteni severek kullandım. Kapatıcılığı ve matlığı güzeldi fakat rengi benim için çok koyu ve bej. Renk skalası iyi diyemem çünkü diğer renkleri de bana çok koyuydu. Coastal scents hd fondotenle karıştırıp sürüyordum. Fırçayla sürüldüğünde yapısı biraz kalın gelebilir fakat nemli bir süngerle uygularsanız sonuç pürüzsüz ve mükemmele yakın.

Eyüp Sabri Tuncer Swiss Chocolate El ve Vücut Kremi: Bunu EST indirimdeyken almıştım oldukça uygun bir fiyata bir setin içinde. Nemlendiriciliğini ve kokusunu oldukça başarılı buluyorum. Yine bir indirim olursa almayı düşünebilirim. Vücut için bence ağır ama el ve ayaklar için harika.

Isana Saç :Bakım Kürü: Bunu Rossman'den 2 lira gibi komik bir rakama almıştım fakat bir etkisini görmedim. Hoş ne bekliyordum bilmiyorum ama sanırım tekrar almayacağım.

Revlon Colorstay Foundation Golden Beige: Hayatımın fondoteni bu kesinlikle. Kapatıcılığı, rengi, kalıcılığı, tende duruşu herşeyiyle mükemmel. Bu ve sigma flat top f80 fırça mükemmel ikili. Bitirdim, yenisini kullanıyorum ve ömrüm boyu bu ürünsüz olmak istemiyorum.

Sephora Waterproof Göz Makyajı Temizleyici: Seveni çok biliyorum ama ben nefret ediyorum bu üründen. Makyajı güzel çıkarıyorsa da göz çevremi yapış yapış yağ içinde bırakıyor. Hiçbir şekilde tekrar almayı düşünmüyorum. Diadermine bundan 10 kat iyi.

Orta sıra soldan sağa:

Mac Mineralize Skinfinish Natural Light: Çok severek kullandığım pudra bu. Revlon fondoteni sürdüğümde sabitlemek için kullanıyorum ve çok memnunum. Tekrar almazsam tek sebebi fiyatı olur. Buna dupe olarn maybelline dream mat olur muhtemelen alacağım ürün.

Julian Allık No:20: Mat şeker bi uçuk pembe. Severek kullanıyorum. Cildimde herhangi bi irritasyona sebep olmadı. Bittiğinde tekrar almayı düşünmüyorum çünkü benzer başka allıklarım da var fakat olmasaydı bunu alırdım.

Maybelline Dream Mat Pudra Apricot Beige: Bu pudraya bayılıyorum. Yapısı incecik, fondoten sabitlemek için harika. Mac MSF natural için dupe diyorlar, haklılar fakat bunun artısı yağlanmayı daha uzun süre kontrol etmesi. Bittiğinde kesinlikle tekrar alacağım bir ürün.

Catherine Arley Silky Touch Pudra No:5 : Çok severek kullandığım canım pudram. Bundan bi kaç tane daha bitirdim daha önce. Bittikçe alacağım ve onsuz asla olamayacağım bir ürün.

Elf Warm Bronzer: Çok severek hemen her makyajımda kullandım ve 1.5 sene gibi bir zamanda bitirdim. Elften alışveriş edebiliyor olsaydım tekrar alırdım.

Alt sıra soldan sağa:

Benefit Confessions Of A Concealaholic Palet: Bu paleti çok seviyorum ve aldığım günden beri hergün kullanıyorum. Özellikle de boeing kapatıcılara bayılıyorum. Zaten gördüğünüz gibi her iki renkte de dibini gördüm. Gözaltıma süremeyeceğim kadar koyu yapılılar ama yüz kusurlarını kapatmak için harikalar.


Cacharel Noa Parfüm: Tertemiz kokan yazlık bu kokuyu çok seviyorum. Kıyamadığım için sıkmıyordum ve bir köşede öylece duruyrdu ki renginin hafif değişmeye başladığını farkettim. Bu durumda kullanıp bitireceğim.

Olay Active Hydrating Nemlendirici: Mü kem mel! Bayılıyorum jel kıvamının hafifliğine, yapış yapış olmadan ve ağırlık vermeden nemlendirmesine. 10 lira gibi bi paraya almıştım, şaka gibi cidden. Tekrar tekrar alıcam tabi ki.

Nyx Concealer In A Jar: Bu kapatıcıya bayıldığımı söyleyemem. Yapısı kalın o yüzden gözaltlarım için kullanmıyorum. Tenimde ise çok kapatıcı değil. Fakat kenarda durmasına da gönlüm elvermiyor o yüzden de daha sık kullanıp bitirmeye çalışacağım.

Loreal Voluminous Carbon Black Rimel: Çok severek kullandım. Bir yedeğim daha var. Bu ne yazık ki artık bitti ama tekrar almaya devam edeceğim sanırım. Dolgunlaştırma özelliği ile diğer rimellerden açık ara önde.

Maybelline The Falsies Black Drama: Bu da oldukça güzel bir rimel. Hem dolgunluk hem de uzatma yönünden oldukça başarılı ve fiyatı da gayet makul. Bitti ve sanırım tekrar alacağım aynısından.

Loreal Lineur Intense Liquid Eyeliner: Hayatımın göz makyajı ürünü bu. Bunsuz olamam ben sanırım. O kadar güzel ve zahmetsiz ki kullanımı üzerine eyeliner tanıyıp kullanamam. Bitti, yedeği devreye girdi. Tekrar tekrar alınacak.

Elf Eyebrow Kit Medium: Bu üründen de çok memnunum. Jel kıvamlı olması hem kirpikleri şekle sokmaya hem de renk vermeye yarıyor. Hemen her makyajda kullanmama rağmen bitme belirtisi gösterecek gibi değil, gayet de memnunum bundan :D

Evet arkadaşlar, bitenler ve dibi görünenler şimdilik bunlar. Sizler neler bitirdiniz şu sıra?

9 yorum:



Bu da Benim Güncem dedi ki...

gülşah aseton konusunda sonuna kadar katılıyorum parmex varken fantazi yapmam bir daha, bu arada allıkların dibini görenlere hep özenmişimdir şu ana kadar hiç beceremedim de:))

Junkhead dedi ki...

Bilgencim, 2 tane ortak pudramız var :D Maybelline dream matte'yi ben de çok seviyorum,gerçekten iyi bir ürün yağlı ciltler için ve bendeki de Apricot beige :) Catherine Arley'i de daha çok kışın kullanıyorum,yazları pek kalıcı olmadığından . Buarada NYX concealer jar'ı neden sevmedin yaa ben çok seviyorum ve aldığımdan beri de aylardır onu kullanıyorum :)) Bana da çok hafif yumuşacık geliyor hehehh . Güle güle bitir hepsini de canım !

Adsız dedi ki...

Yazı olayı daha iyi olmus :)

Adsız dedi ki...

bilgen artık izleyici sayın 500 lere ulaştı ki çok iyi bir durum. devam devam :)

Bilgentolis dedi ki...

çok sağolun arkadaşlar yorumlarınız için, çok seviyorum okumayı :D

junkhead canım nyx benim gözaltımda çizgilere doluyor. şayet sende çizgi yoksa belki ondan memnun olmuşsundur. ben krem yapıda ürünleri süremiyorum gözaltıma illa likit olması gerekiyor.

sevgili adsız henüz 300 lerdeyim ama inşallah 500 de oluruz 1000 de bi gün :D

Adsız dedi ki...

çok çok tebrikler..harika videolar..hastayım raporlu günlerimde seni izlemek bana büyük keyif veriyor :)))

Bilgentolis dedi ki...

adsız çok geçmiş olsun canım inşallah iyileşir mutlu, sağlıklı günlerde izlersin.

Marjo on makeup frenzy dedi ki...

Vauv ne güzel, bir sürü şeyin dibi görünmüş :D Catherine Arley No.5 pudrayı sendeki MSF'le kıyaslarsan aşağı yukarı neye denk geliyor? Medium mu Light Medium mu dersin? Medium MSF'im bana koyu geliyor, CA pudra alacağım bir türlü numarasını kestiremiyorum :(

Bilgentolis dedi ki...

canım valla bendeki msfn light renginde ve bitirdiğim catherine pudra da 5 numaraydı. ikisi de aynı renk hemen hemen. light açık olur dersen light mediuma da catherine 6 denk gelebilir sanırım bende light medium olmadığından tam karşılaştırma yapamasam da.