Youtube videosu - Verdiğim parayı hakeden ve etmeyen ürünler -

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda sizlere verdiğim parayı hakettiğini ve haketmediğini düşündüğüm ürünlerle ilgili yorumlarımı iletmek istedim. Umarım hoşunuza gider. İzleme için teşekkür ederim :)

facebook: http://www.facebook.com/bilgenlekozmetikuzerine

twitter: https://twitter.com/athanatieste

youtube:  http://www.youtube.com/user/bilgentolis

13 yorum:



gınny dedi ki...

videolarını izlemekten keyif alıyorum ve bilgilendiri ve içten yorumlarla bize sunduğun ürünlerin bir çogunu denemek için alıyorum özellikle cilt ürünlerini.yeni videoları sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu da Benim Güncem dedi ki...

videolarına doyamıyorum ya:) harikasın emeğine sağlık, honey ı washed the kids için dediklerine sonuna kadar katılıyorum altı üstü sabun resmen bile bile lades bizimkisi

Adsız dedi ki...

Ay cok guldum ya İş baska ask baska diyosun ki ozellikle lush sabun konusunda :) bayildim ya verdigin orneklere karsilastrmalarina bi de cumlelerin sonuna kesin bi tavrla hayir! diyosun ya bayiliyorum ya gzl bi videoydu :) sonucta bi sabun :) maden suyunun gzl kokani :) ay super ya ! kepslok.

legendneverdies dedi ki...

yine harikasın:)izlerken zevk alıyorum gerçekten.bende senin gibi dusunuyorum aslında.gloss için o kadar para vermek saçma gelıyo yada bır ruj.tamam pudra ,fondoten ok de bır gloss a verılmez gercekten.senin vıdeolarında izleyıp gidip dün watsontan vaselıne'ın dudak balmını aldım.dokusu hafif,rente verıyo cok hoş.fıyatıda uygun 4 tl.kaçırmadım fırsatı aldım.:)catherıne arley tabıkıde bir numaralı pudra dokusunu gectım kokusu harıka açıp açıp kokluyorum.:):)
bir sorum olucak ayrıca ben bıoderme sensıbo almayı dusnuyorum.500ml 49,5 tl yanındada yıne 500 ml hedıye sence hak edermı bu parayı?soruyorum cunki ogrencıyım kartla alıp taksıt yaptırmak zorundayım fıyatıda bır ogrencı içn gerçekten yuksek:( kullanmıstın sen.yani mesela jel eyelıner ı nasıl cıkartır.:)ayhh çok konuştum:)

Unknown dedi ki...

bu videoları izlemek çok büyük keyif verici benim için de ayrıca söylemezsem içimde kalır bende lush'ı çok gereksiz şekilde pahalı buluyorum sitemlerimi gönderiyorum burdan lush yetkililerine:)sevgiler canım<3

Bilgentolis dedi ki...

gınny, sochic, kepslok, legendneverdies, benden birşeyler... hepinize binlerce kez teşekkür ederim. gecenin bu saati eve gelip muhteşem yorumlarınızı görmek kadar keyifli birşey olamaz. resmen yüzüm güldü, içim ısındı. sağolun ya, diyecek birşey bulamıyorum. sizi seviyorum ve desteğinize minnettarım :)

legend canım sensibio güzel bir ürün 2 tanesi 49 lira çok sayılmaz çünkü atıyorum loreal ya da neutrogena göz makyajı temizleyici alsan 150 ml boyuna minimum 10 lira vereceksin ki bu da indirimle. sanmıyorum 15ten aşağı olsun. 1 litresi her şekilde biodermadan pahalıya geliyor. ki onlar sadece göz makyajı için, bioderma hem yüz hem göz için. jel eyeliner falan bırakmaz siler süpürür. öğrenci bütçesi kısıtlıdır bilirim ama pişman olmayacağını düşünüyorum, inşallah yanılıp seni zarara uğratmam. alıp kullanırsan fikirlerini söyle olur mu :)

legendneverdies dedi ki...

aldım bile :D az önce internetten siparişimi verdim.2 tane 500 ml dıodermam oldu:D:Dkullanınca tabıkıde yorumlarımı yazarım.bu arada ben sizi çok sevdim:)çok canayakınsınız ,çok naziksiniz:)kanım kaynadı içim ısındı valla:D videoların devamını beklıyorum.özellıkle arkadaşınızın kozmetıklerını vıdeoya alıcaktınız.onu 4 gözle beklıyorum:D:Dnolur yakın zamanda çekin:D

Adsız dedi ki...

merhaba mac pigmentlerin deneme boyunu nerden satın aldınız acaba?teşekkürler Senem

Bilgentolis dedi ki...

legend canım ilk fırsatta gidip çekcem onun koleksiyon görüntülerini söz :D

senem ben pigment testerını allcosmeticswholesale.com sitesinden almıştım bi çok mac pigmentinin deneme booyu satılıyor orada fakat alışveriş yasağından ötürü şuan almak mümkün görüünmüyor. inşallah bu yasak kalkar da o zaman tekrar alabiliriz.

yeliz dedi ki...

Bilgen videoların gerçekten mükemmel. Sabah işe gelip interneti açtığımda ilk işim yeni bir videon var mı diye kontrol etmek oluyor. Ürünler hakkındaki yorumlarına çok güveniyorum, seni izlemek gerçekten çok keyifli.Çok ara verme bol bol video bekliyoruz
Ayrıca rujunu çok beğendim. Marka ve numarasını verebilirmisin?

Bilgentolis dedi ki...

yelizcim çok sağol :D elimden geldiğince sık çekiyorum video, çok memnun oldum beğenmene :D

Adsız dedi ki...

siteyi yeni keşfedenlerdenim bayıldım çok içtensin süper yani emeklerine sağlık

Bilgentolis dedi ki...

eremmeltem çok teşekkür ederim hoşgeldin bloğuma :D