-Youtube videosu- Sık yapılan makyaj hatalarının uygulamalı gösterimi

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda size en sık yapılan makyaj hatalarını uygulamalı olarak göstermek istedim. İzlediğiniz için teşekkür ederim.




Fikren yardımcı olan ve tatlı sohbetiyle twitterı daha da eğlenceli kılan Ezgicim, öpüyorum :D



10 yorum:



Unknown dedi ki...

acik rekli fondoteninin markasi ne ve rengi ne?
ben neredeyse her an acik renk fondoten ariyor ve bulamiyorum. pek cok markanin en acik rengi bile ozellikle ki$in bende cok koyu kalio.

Bilgentolis dedi ki...

canım fondoten coastal scents high definition foundation rengi de st02 :D

Adsız dedi ki...

rimelsiz farlar,cizgi bronzerlar,abarti alliklar,gereksiz dudak kalemleri,koyu fondotenler yada hayalet fondotenler...simdiye kadar gordugum tum hatalari soylemissin.bi ara kendini bronz gosterip ya da gercekten bronz tenli olanlarin goz altina veya hatta tum goz cevresine sadece beyaz far surme modasi vardi hic anlayamadim tabi bu modayi.bazen insanlar makyaj yapiyorsan belli olsun diyor ve bu saydgn hatalari yapiyor isin ozu bu galiba :) kepslok.

monika dedi ki...

çok başarılı olmuş, çevremdeki bütün kızlara dağıtasım var :) bu makyaj hatalarındnan en nefret ettiğim şu mavi/yeşil badana far sürüp maskara eyeliner hiçbir şey sürmemek, ki dediğin gibi maskara kesinlikle şart, far sürüyorsan özellikle. bir de geçenlerde bir kız gördüm, dudağını koyu renk kalemle çerçevelemiş ama içine hiçbir şey sürmemiş, baya uzun süre anlam veremedim.

Adsız dedi ki...

ayyyy sinir basti birden :D cok güzel bir video olmus, icimden gecenleri söylemissin.

@monika: bence de dagitalim, aydinlatalim :D

T. dedi ki...

ay bilgen palyaço gibi oldun sonunda kaşın biri koyu yanağın biri kahverengi diğeri pembe filan mavi far ama cidden çok eğitici olmuş teşekkür ederiz...

Bilgentolis dedi ki...

@tugce evet dediğin gibi palyaçoya döndüm, feda ettim kendimi eğitim uğruna :D

Bu da Benim Güncem dedi ki...

süper bi video olmuş çok eğlendim kanayan bir yaraya parmak basmışsın bu tarz saçmalıkları gördükçe ıslak mendille dalasım gelio yapana:) ellerine emeğine sağlık

Bilgentolis dedi ki...

@sochic hahah aynen ya ıslak mendille peşlerinde koşup gel kızım bi düzelteyim demek lazım :D

Unknown dedi ki...

emeğine sağlık bilgenciğim,teşekkürler...