Lütfen yardım edin

Arkadaşlar Marmara'da gerçekleşen sel felaketi ne yazık ki hayvan barınaklarını da vurmuş durumda. Aşağıda vereceğim linkte ne yazık ki çok üzücü fotolarla birlikte detaylı bilgi de bulacaksınız. Gerçekten içler acısı, kahredici bir durum. Yardım etmek isteyenler ne olur birşeyler yapsınlar. Hiç değilse kuru mama göndererek ya da götürerek yardım edebiliriz o zavallı hayvanlara. Ölmüş olan masumlar için yapılacak birşey ne yazık ki kalmadı ama yaşayanların aynı sonu yaşamaması için ne olur birşeyler yapalım. Sokaklarda ya da rezil durumdaki barınaklarda yaşadıkları feci hayat yetmezmiş gibi bir de sele maruz kalmışlar dayanılır gibi değil. Şu dünyanın adalet mekanizmasını çok ciddi sorguluyorum bazen. Lanet olsun ne diyim.

http://idiluzun.blogspot.com/2009/09/hayvanlar-oldubahcesehir-barinagi-cok.html

Yardım için ulaşabileceğiniz adres ve telefonlar,

(sele maruz kalan barınaktan sağ ya da yaralı kurtarılan hayvanlar bir diğer barınağa taşınmış. şimdi bu yeni taşınılan barınakta başka hayvanlar da olduğundan ciddi yiyecek sıkıntısı çekiliyormuş. kuru mama yardımı yapılınabilirse gerçekten o hayvanlar için ciddi birşey yapmış olucaz. maddi durumu el veren arkadaşlar, ne olur yardım edin, edelim.)

Mimar Meral OLCAY,Gönüllü Barınak Yöneticisi ALICI
Adres
Yedikule Sahil Yolu, Yedikule surdibi, eski havagazı deposu(Üst Yol Marmaray projesinden dolayı kapalıdır.Sahil yolunu kullanınız.)YEDIKULE HAYVAN BARINAGI
Telefon
0212 633 58 57
Cep
0535 712 63 90
Faks
0212 633 58 57

1 yorum:



idil dedi ki...

duyarlılıgınız için cok teskekürler..