Amerikadan Selamlar & Bitirdiklerim ve Yeni Aldiklarim



Uzunca bir aradan sonra merhaba. Bu videoda Amerika'da kullanip bitirdigim ve yeni aldigim urunleri goreceksiniz. Izlediginiz icin tesekkur ederim. 

Facebook: www.facebook.com/bilgenlekozmetikuzerine

Twitter: www.twitter.com/athanatieste


YouTube: www.youtube.com/user/bilgentolis

8 yorum:



KüçükDünyamınBüyükYansımaları dedi ki...

Bilgen şükür kavuşturana diyorum. Hiç tanımadığın sadece bir iki kere mail attığın bir insan nasıl aklına gelir bilmiyorum ama arada aklıma geliyordun 'Bilgen de hala yok ortada' diyordum kendi kendime. Daha önce sana mail de atmıştım blog açtığıma dair. Çok sevindim senden haber alabildiğimize...

Betül

luna dedi ki...

Canım çok güzel görünüyorsun. Herşeyin istediği gibi olmasına çok sevindim. Seni çok özlüyoruz lütfen arayı açma.. Videolarını, hayatını merak ediyoruz. Kendine iyi bak.

gınny dedi ki...

nasıl sevindim anlatamam videonu görünce 23.dk nasıl geçti bir çırpıda ızledim hiçte sıkılmadım özlemişim :)hoşgeldin diyorum ve sabırsızlıkla beklıyorum yeni videolarını.istek videosu olarak anlat güzelmi oralar demek en doğru olur herhalde :)

berrin dedi ki...

videolarını çok severek izliyorum hiç sıkılmadan ara vermiştin baktım ki dönmüssün ..
bu da benim bloğum sevgiler
http://berrinnsbeautybag.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

videolarini Cok begeniyorum. Ortak noktalarimiz Cok. DaHa SIK video yapmani isterdm.

Unknown dedi ki...

çok tatlısın

Unknown dedi ki...

bilgeeeen videolara dvmmm

Unknown dedi ki...

artık aylemin bir ferdisin hergün bakıyorum yeni video varmı diye lütfen uzun aralar verme. bu arada blogum daha çok yeni üyeliye beklerim :) http://kadinadairherseyvar.blogspot.com/