Youtube videosu - Güneşten korunmak hakkında -

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda sizlere güneşten korunma hakkında fikir vermek ve konunun ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedim. Umarım faydası olur. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

http://www.youtube.com/user/dermTVdotcom

7 yorum:



Sumeyye dedi ki...

Fısfıslı ürünleri ben de daha rahat kullanıyorum.Şeffaf olması da ayrı bir güzel.Bir bakayım buna da (bir bayanın 3 değişik güneş kremi olsa da hala 4. e bakabilir :) )

Adsız dedi ki...

Keşke bu video 2 hafta önce yayınlanmış olsaydı ya bende aldığım o gereksiz güneş kremine 50 lira baymamış ne kadar çok faktör o kadar fazla koruma diye düşünmemiş olurdum :( mustela 50+ spf uva uvb güneş kremi aldım yapısı çok kalın + olarak çok beyaz alçı gibi az sürünce bile üstüne koyu renk fondoten geçmek gerekiyor pudrayla sabitleyince hayaletten insana geri dönebiliyorum tek başına pudra geçtiğim gün ( ten rengimden 1 ton koyu ) herkes hastamısın yüzün kireç gibi diye sordu pudra etkisini kaybedince ortada kaldım işyerindeydim eve gelene kadar yüzümü saklayarak döndüm hehe :) bende kullanmayı bıraktım sadece ellerime kullanıyorum yüzüme sürmüyorum yarın bimde aktüel ürünlerde varmış 30 koruma faktörlü uva da yazıyosa onu alayım bari :)
Dilek

isabel dedi ki...

çok yararlı bir video olmuş, teşekkürler Bilgen..
benim aklıma spf içerikli makyaj malzemeleri takılıyor..fondoten yada pudra gibi. acaba tek başına bu tarz ürünü kullanmakla yetinmeli mi?..gerçi ben ayrıca güneş kremi kullanıyorum içim rahat etmiyor :)..
sen bu konuda ne düşünüyorsun?..

Bilgentolis dedi ki...

canım doktor bununla ilgili bi soruyu ecvaplamıştı bi videosunda, spf içerikli ürünlerin güenş kreminin yerini tutmayacağını ama kremin üstüne sürülürlerse daha etkili bi koruma olacağını yani spfli şeylerin faydalı olduğunu söyledi.

cecilia dedi ki...

tatil hazırlıkları yapılan şu sıralarda çok yararlı bir video olmuş, hoş kışın bile sürülmesi gereken bi ürün için bu bilgiler altın değerinde, teşekkürler bilgencim ;)

litomelo dedi ki...

göz çevresine güneş kremi sürümü konusunda bilgi istiyorum ben senden :) bu konuda kremler var evet, ama o kadar para verebileceğimi sanmıyorum.. güneş kremi de göz çevresine yoğun gelir zarar verir diye korkuyorum.. bana bir çözümmmm :)

litomelo dedi ki...

ben senden göz çevresine güneş kremi kullanımı hakkında bilgiler de istiyorum :) bu konu için üretilmiş güneş kremlerini alamıyorum, yüz için olanlar da ağır gelir mi diye düşünmekteyim... bana bir çözümm :)