Haziran 2011 Favorilerim

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda haziran ayında favorim olan ürünleri bulacaksınız. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

15 yorum:



Adsız dedi ki...

Yine çok güzel bi video olmuş Bilgen, uzunluğundan da gayet memnunuz. her gün bakıyorum yeni bir video yapmış mısın diye. Dört gözle bekliyoruz. Şu boykot konusunda söylediklerinde haklısın. yerli markalarda da acayip bir pahalanma var. bloglarda hep chanel, dior, sephora görüyoruz. bir avuç insan yapıyorsa bu boykotu daha çok bekleriz yasağın kalkmasını. şu makyaj bloglarıyla ilgili söylenecek çok şey var...
ASLI

Adsız dedi ki...

ağzına sağlık bilgen gerçekten çok beğendim yine sarıkızın madeni suyunu bende kışın tesadüfen bulmuştum ama çok memnunum küçük boyu bendeki 150 ml yasakla ilgili de ben yutdışı alışverişi yapmadığım halde destek oluyorum ama yutdışından alışveriş yapan bloglar maşallah o bu indirimi diye sephoradan tekin acar lardan çıkmıyorlar ben yine de devam ediyorum sonuçta bir kişi de olsa benim içim rahat...

Adsız dedi ki...

merhabalar bilgen ablacım... her zamanki gibi süper bir video...o kadar tatlısınız ki... kaba tabirle yağcılık değil bu gerçekten çok tatlısınız..terapi gibi sizi dinlemek... size bir sorum olucaktı izninizle...maybelline dream matte pudrayı mı yoksa catherine arley pudra mı daha iyi ve kapatıcılığı iyidir sizce...kocamann öpüldünüz..

Bilgentolis dedi ki...

çok teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için, çok mutlu ediyor beni böyle güzel şeyler söylemeniz, hepinizi çok seviyorum.

minicikcim, catherine arley daha kapatıcı olsa da dream matte ondan daha matlaştırcı. ikisi brbirinden oldukça farklı pudralar. catherine daha kalın yapılı ve kapatıcı, dream matte de kapatıcılık sıfır ve yapısı çok ince. matlık istiyorsan dream matte, kapatıcılık istiyorsan c. arley derim ben :)

Adsız dedi ki...

çok tşkler bilgen ablacım cvbın için ;))

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Bu makyajın için kesin video çekmelisin. Muhteşem olmuş. Bu arada canın sıkkın gibi videoda. Bir de yasakla ilgili sende de Golden Rose farlarını videonda görüyordum mesela "gothic makyaj" videoda vardı.senden başka firmadan ürün kabul eden olsun, gidip satın alan olsun dolu bloggerı görüyordum.

Sonra Sephora kart haberleri ile başlayan Sephora yazılarını da görmeye başlayınca ben de "amaaan bu ne ya ben de gidip alırım da yayınlarım da dedim."

Ancak tekrar vazgeçtim. Yani herkes yapıyorsa banane. Boşver yani kim ne yaparsa yapsın. Sen de katılma bu duruma yani.

Bilgentolis dedi ki...

@fashionandmakeupfreak sağol canım, çok istedk oldu çekicem o yüzden bu makyaj için video en kısa zamanda. golden rose konusuna gelince ben alışveriş yasağı olayı çıktıktan sonra golden rose dan hiçbirşey almadım. sevil, tekin acar ve sephoradan da almadığım gibi. zaten protestoda da amacım ürünlerini almamaya yönlendirmekti insanları kendimce. gördüklerinin hepsi önceden alınmış ya da çekilişlerle kazandığımda bana hediye verilmiş şeyler. ha eğer protesto ediyorsun hiç kullanma diyorsan o ayrı, daha önceden para verip aldığım için atmayı düşünmedim açıkçası. videolarımda kullanırken göstermemi eleştiriyorsan şayet, herhangi bi golden ürününü kullandığımı gösterdiğim an kendilerini protesto ettiğimi de söyledim, elimden geldiğince tutarlı olmaya çalıştım. yine de saygı duyuyorum tabi fikrine ve eleştirine.

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Anlıyorum ama işte pazarlamacı olunca ürünü göstermenin her türlü reklam olduğunu düşünüyorum :D Diğer markalar birçok yerde satıldığı için tanıtırsın da golden rose zaten erkul markası olduğu için yapacak birşey yok. bir de atma aldığını canım. reklamını yapmamalıyız diye düşünüyorum sadece. Bir de trendus sitesine göre erkul direk resmi olarak tepkide bulunurken sephora dolaylı olarak destekliyor. o yüzden erkula gıcığım en büyük. :D

bu arada yakın bir zamanda bir takipçin tarafından yolun kesilebilir :p korkma :p

Bilgentolis dedi ki...

haklısın aslında videolarda göstermek de bi yerde reklam oluyor protestoyu belirtsem bile. daha dikkatli olucam bundan sonra sağol uyarın için.

yolum nasıl kesilecek anlamadım :D

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

ben de herkesde göre göre golden rose, sana denk geldi içimi dökmem :) İzmir'e gidiyorum da, 1 günlüğüne de olsa, görürüm belki seni yolda :p

Bilgentolis dedi ki...

aaa haha evet denk geliriz belki belli mi olur :D yarın alsancak semalarında boy göstercem akşam starbucksta mesela. kimbilir belki denk geliriz :D

Adsız dedi ki...

cok seviyorum böyle favori postlari, güzel olmus video emegine saglik : )
bu maybelline pudrasi gercekten cok övülüyor, sende begenmissin, birde cremli bir fondotön cikmis yine böyle yuvarlak kabin icinde, tenime uygun bir renk varsa o da cok ilgimi cekti : )

Adsız dedi ki...

hani hd video alıyodun aşkosun.

Adsız dedi ki...

20 kilo versen afet olsun

T. dedi ki...

sana bayılıyorum bilgen video yine süper olmuş rossmann güneş spreyinden senin tavsiyen üzerine bende gidip aldım ve sonuç süper.