Youtube videosu - Lush, MAC, Victoris's Secret, Flormar, Maybelline ve Parfüm Alışverişim -

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda yaptığım son alışverişi göreceksiniz toplu olarak. Umarım beğenirsiniz.

8 yorum:



FashionAndMakeupFreak dedi ki...

döktürmüşsün. güle güle kullan :) Mac'in fırça temizleyicisi gerçekten oldukça makul bir fiyattaymış...şaşırdım :)

Bilgentolis dedi ki...

Saol canım, evet oldukça uygun fiyatlı :D

tubiss dedi ki...

cnm senin şu lush sevdan bana bulaştı bugün dayanamadım hemen honey i washed the kids sabunu sipariş verdim :) yarın yada perşembe gelir herhalde ben bişi sorcam ne kadar zaman kullandın hemen mi bitti kesip kesip kullanmayı düşünüyorum bende tabi ki kardeşim gibi bir ortakla birlikte kullanacağız :)

Bilgentolis dedi ki...

@tubiss ay inşallah beğenirsin yoksa mahçup olcam ama ben resmen tapıyorum kokusuna. canım benim aldığım kalıp hemen hemen 120 gramdı ve şuan yarısı duruyor hala. gerçi sadece onu kullanmadım arada başka şeyler de denedim ama keserek kullanırsan baya gider sana o. ben her seferinde bir silgi büyüklüğünde kesiyorum ve o bana 3 banyo kadar yetiyor. yani bir kalıbı her banyoda kullansam ve 2 günde bir banyo yaptığımı varsaysam herhalde 1 ay giderdi. belki biraz daha fazla :D yani israf olmuyor ben keserek kullandığım ve küçülen parçaları banyoda ıslak bırakmayıp bir çay tabağına koyup tekrar kullandığım için :D güle güle kullan sen de :D

tubiss dedi ki...

bugün sabunum geldi ve hemen kullandım kokusuna da aşık oldum yani :) daha önce hiç ilgimi çekmeyen bişeydi sen olmasan hala ilgimi çekmeyecekti ve lütfen yeni videolar bekliyorum :)))

Bilgentolis dedi ki...

@tubiss ay canım çok sevindim ya, oh vallahi korkuyordum beğenmezsin diye :D güle güle kullan misler gibi kok :D

Kepslok dedi ki...

body shoptan aldıgın yuz temizleme jellerinden memnun musun ?bu videodaki 250 ml.passion fruitsli olanından?body shop yine kampanya yapmış da:)

Bilgentolis dedi ki...

kepslok canım memnunum diyebilirim. öyle bayılmadım ama sivilce falan da yapmadı. hafif bi temizleyici, günlük kiri temizlemek için iyi ama makyaja kesinlikle yetersiz. tekrar almıycam sanırım ama kötü de demem. ben daha güçlü temizleyicileri seviyorum sadece :D