Youtube videosu - Cilt Bakımı Ürünlerim -

Merhabalar. Bu videomda cilt bakımı için kullandığım ürünlerimi sizlerle paylaşmak istedim. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

6 yorum:



Un peu de tenue ! dedi ki...

Ben Neutrogena "Visibly Clear" cilt temizleyicisini kullaniyorum. Memnun kaliyorum ;) Bisous

Adsız dedi ki...

La Roche Posay Anthelios XL 50 Fluid Extreme'i tavsiye ederim güneş kremi olarak. spf 15 neutrogena bende minik minik sivilceler yapmıştı :/

Bilgentolis dedi ki...

Çok sağolun arkadaşlar tavsiyeler için, denemeliyimmm denemeliyimm :D

Baar. dedi ki...

Bilgen haftada bir kez banyoda peeling kullanıyorum bazen burnumun üstünde hafif siyah noktalar oluyor hem onları gidermek hemde cildin yenilenmesi için.Avon,oriflame,nivea,amwayin peelinglerini kullandım şimdiye kadar ama burnumun üstüne kullanırken sanki hiç peeling tanecikleri yokmuş gibi oluyordu,hissetmiyordum ve etkisizmiş gibi geliyordu.Geçen gün migrostta %50 indirim vardı diadermine peeling kapıverdim ve az önce denedim tek kelime ile HARİKAAAAAAAA! teşekkürler,senin sayende peelingimi buldum :))

Bilgentolis dedi ki...

@Baar işte bana iyi ki blog yazıyorum, iyi ki video çekiyorum dedirten türden yorumlardan biri :D çok çok sevindim kullanıp memnun olmana gerçekten. az önce banyoda ben de kullandım ve gayet de memnunum :D çok sağol yorumun için.

Baar. dedi ki...

Rica ederim,hiç bırakma blogu :) sıkı takipçinim!