İyi ki varsınız...

Akşam akşam duygulandım. Düşündüm sonra madem burası benim bloğum, makyajı, kozmetiği, güzellik ürünlerini nasıl paylaşıyorsam duygularımı da paylaşmalıyım sizlerle. Az önce okuduğum bir izleyici yorumuyla bu postu yazmaya karar verdim. Son 1.5 - 2 aydır yapmaktan en keyif aldığım şeylerden biri oldu tekrar bloğumla ilgilenmek ve bunda payınız o kadar büyük ki. Bloğumu açalı 2 yıldan fazla oldu ama kendisiyle ilgilenmem toplamda 1 yıldır ancak. Bir süre uzunca bir ara vermiştim, sıkılmıştım belki. Okumaya devam ediyordum fakat yazmıyordum. Sonra bir gün kendimi bi video yapmış buldum, o gün bugündür tekrar buralardayım. O videoyu ilk yapmaya başladığım anı hatırlıyorum hala. Kameranın karşısında ellerim, çenem, masanın altında da bacaklarım titriyordu heyecandan. Halbuki ne var heyecanlanacak, canlı yayın mı sanki? Beğenmezsen silersin, en kötüsü yayınlamazsın. Korkuyordum gelebilecek tepkilerden ve de en kötüsü tepkisizlikten. Ama o ilk günden beri öyle şeyler söylüyor ve yazıyorsunuz ki, okuduğumda içim öyle pırpır ediyor ki bunu nasıl anlatayım bilmiyorum. Az önce hiç tanımadığım bir insanın bana 'seni çok seviyorum, hergün videolarını bekliyorum, bir gün geçse eksikliğini hissediyorum' deyişini okudum. Nasıl teşekkür etsem? Ne desem de şu içimdeki mutluluğu ve minneti anlatsam ben? Hangi sözler tarif edebilir bu güzelliği? Gerçekten bilmiyorum, tek bildiğim yazdıklarınızı her okuduğumda hissettiğim sonsuz minnet ve heyecan. Çok teşekkür ederim gerçekten, iyi ki varsınız, iyi ki burada sizlerleyim.

Yarın pazartesi. Hepinize harika bir hafta diliyorum.

12 yorum:



starlet dedi ki...

ayyy harika bir blog bayıldım bayıldım :) benim kozmetik ürünleriyle makyajla pek aram yok ama merak ettiğimde de genelde youtube'takı videolara bakarım geneli yabancı oluyor bu kadar ayrıntılı türkçe videoların olduğu bır blog benı cok mutlu ettı :)

Adsız dedi ki...

Hep böyle devam et canım.bende sıkı takipçilerindeyim.Senden öğrendiğim çok şey var.

Bilgentolis dedi ki...

@chichom canım çok teşekkür ederim, ne mutlu bana :D

makeupreallyfun dedi ki...

ÇOK GURUR VERİCİ GERÇEKTEN.SENİN ADINA ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM.:)

Bilgentolis dedi ki...

@makeupreallyfun canım çok çok teşekkür ederim.

Kepslok dedi ki...

İcime dogmus gibi bloga girdim ve bu duygu dolu tesekkuru okudum artik bizlerle duygularini paylasman da cok gzl...sen de iyi varsin ve iyi ki bizlerlesin :)

Bilgentolis dedi ki...

@kepslok canım yazdığın şeyden sonra bu post kaçınılmazdı, tekrar çok çok teşekkür ederim.

makyajblogum dedi ki...

Canım her türlü güzel yorumu hak ediyorsun :) Bende videolarını izlerken çok samimi buluyorum seni, çok keyif alıyorum izlerken. Bu arada
"ojelerim" videosundaki makyajın çok güzel olmuş, sana çok yakışmış, eğer videosunu çekebilirsen şahane olur :)
Sevgiler,

Bilgentolis dedi ki...

@makeupwithstyle canım benim çok sağol, yapcam o makyajdan ilk fırsatta söz :D

Bilgentolis dedi ki...

@starlet çok sevindim beğenmene, çok sağol :D

e-Felsefe Kapısı dedi ki...

200. izleyicinden ilk yorum olsun :D

Bilgentolis dedi ki...

@sırfşiirselyorum çok teşekkür ederiiim :D