Youtube videosu - Deichmann Ayakkabı Alışverişim -

Merhaba arkadaşlar. Bu videoda Deichmann markasından yaptığım ayakkabı alışverişini bulacaksınız. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

http://www.deichmann.com.tr/

Youtube Videosu - Mart 2011 Favorilerim -

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda mart ayında en severek kullandığım ürünleri bulacaksınız. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

Youtube Videosu - Bronz / Altın Rengi Makyaj Uygulaması -

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda bronz ve altın renklerinde göz makyajı uygulması yaptım. Umarım beğenirsiniz.

Youtube videosu - Cilt Bakımı Ürünlerim -

Merhabalar. Bu videomda cilt bakımı için kullandığım ürünlerimi sizlerle paylaşmak istedim. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

Youtube videosu - Beyonce Why Dont You Love Me Makyaj Uygulaması

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda Beyonce'un Why dont you love me klibindeki makyajına benzer makyajı Youtube gurularından Pixi2woo'nun uygulamasından esinlenerek yaptım. Umarım beğenirsiniz.

Youtube videosu - Coastal Scents Fırçalarım -

Herkese merhabalar. Bu videomda kullandığım coastal scents fırçalarıyla ilgili yorumlarımı bulacaksınız. İzleme için teşekkür ederim.

İyi ki varsınız...

Akşam akşam duygulandım. Düşündüm sonra madem burası benim bloğum, makyajı, kozmetiği, güzellik ürünlerini nasıl paylaşıyorsam duygularımı da paylaşmalıyım sizlerle. Az önce okuduğum bir izleyici yorumuyla bu postu yazmaya karar verdim. Son 1.5 - 2 aydır yapmaktan en keyif aldığım şeylerden biri oldu tekrar bloğumla ilgilenmek ve bunda payınız o kadar büyük ki. Bloğumu açalı 2 yıldan fazla oldu ama kendisiyle ilgilenmem toplamda 1 yıldır ancak. Bir süre uzunca bir ara vermiştim, sıkılmıştım belki. Okumaya devam ediyordum fakat yazmıyordum. Sonra bir gün kendimi bi video yapmış buldum, o gün bugündür tekrar buralardayım. O videoyu ilk yapmaya başladığım anı hatırlıyorum hala. Kameranın karşısında ellerim, çenem, masanın altında da bacaklarım titriyordu heyecandan. Halbuki ne var heyecanlanacak, canlı yayın mı sanki? Beğenmezsen silersin, en kötüsü yayınlamazsın. Korkuyordum gelebilecek tepkilerden ve de en kötüsü tepkisizlikten. Ama o ilk günden beri öyle şeyler söylüyor ve yazıyorsunuz ki, okuduğumda içim öyle pırpır ediyor ki bunu nasıl anlatayım bilmiyorum. Az önce hiç tanımadığım bir insanın bana 'seni çok seviyorum, hergün videolarını bekliyorum, bir gün geçse eksikliğini hissediyorum' deyişini okudum. Nasıl teşekkür etsem? Ne desem de şu içimdeki mutluluğu ve minneti anlatsam ben? Hangi sözler tarif edebilir bu güzelliği? Gerçekten bilmiyorum, tek bildiğim yazdıklarınızı her okuduğumda hissettiğim sonsuz minnet ve heyecan. Çok teşekkür ederim gerçekten, iyi ki varsınız, iyi ki burada sizlerleyim.

Yarın pazartesi. Hepinize harika bir hafta diliyorum.

Youtube videosu - Ojelerim -

Merhabalar, bu videomda sizlere ojelerimi göstermek istedim. Videoyu sık sık editlemek zorunda kaldım sürekli öksürdüğüm için, kötü görünmüşse üzgünüm arkadaşlar. İzleme için çok teşekkür ederim.

Yihu ben de mimlendim :D

Merhabalar arkadaşlar. Bir süredir ortalarda gezen mimi keyifle okuyordum ki ne göreyim, sevgili mission beauty beni mimlemiş :D Şimdi ben de o mimi yapıyorum okurken aldığım keyifle :D

1) Hayalinizdeki meslek nedir?

Kendimi bildim  bileli hep turist rehberi olmak istemiştim. Kendime ve kişiliğime en uygun bulduğum meslek o oldu, bu uğurda dil öğrendim fakat hayat çok farklı yerlere sürüklüyor insanı. Finans okuyup bitirdim ve farklı bir alanda koşmaya başladım. Yine de içimde hep uktedir turist rehberliği. Kim bilir, belki bi gün :)

2) Kışın sürmeyi en sevdiğiniz parfüm?

Bu sürekli değişiyor aslında ama sanırım Versace - Crystal Noir derdim.

3) Çay mı kahve mi? Kaç şekerli? Sütlü - sütsüz?

Çayı sadece kahvaltıda bir bardak içerim, gün içinde hiç içmem. Çay bardağına 2 şeker atıyorum. Sütlü çayı da çok severim ve gün içinde sıkça tüketirim yine onu da 2 şekerli. Kahveyi de çok seviyorum. Sütlü ve şekerli tercihim.

4) En önemli makyaj hileniz?

Pek hile diyemem sanırım ama gözlerimi biraz düşük bulduğum için eyeliner çekerek onları daha düz ve çekik göstermeye çalışıyorum.

5) Tam şuanda kucağınıza cin düşseydi ve 3 dilek hakkınız olduğunu söyleseydi ne olurdu?


İlk dileğim istediğim iş alanında güzel bir ücretle çalışıp maddi anlamda ailemden tamamen bağımsız olmak, aksine onlara bakabilmek ve kariyerimde ilerlemek olurdu. İkinci olarak çok sevdiğim erkek arkadaşımla ilişkimizin hep şimdiki gibi yolunda gitmesini ve mutluluğumuzun daim olmasını isterdim. Üçüncü dileğim de açlık, sefalet, savaşların, korkunç doğal afetlerin olmadığı huzurlu bir dünya olurdu sanırım. Bi insan daha ne ister ki hayattan :)

6) Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve tatlı. bu öğünlerde ömrünüz boyunca yalnızca bir tanesini seçmeniz gerekse bu hangisi olurdu?

Zor bir soru cidden, belli olduğu üzere yemek yemeyi seven biriyim çünkü. Yine de tercihim kahvaltı olurdu herhalde.

7) Eğer Hello Kitty olsaydınız kurdelanız ne renk olurdu?

Hello Kitty'e hiçbir düşkünlüğüm yok aslında ama sırf soruyu cevaplamak adına siyah diyeyim hehe.

8) Eğer ömrünüz boyunca yalnızca bir tane takı seçmek zorunda kalsanız hangi takıyı seçerdiniz?  

Küpeyi çok severim o yüzden de küpe seçerdim herhalde.

9) Sahip olmak istediğiniz bir yetenek?  

Bir sürü dil bilmek isterdim. Şuan bildiklerime ek olarak Almanca, Yunanca, Fince, Çince, Arapça dahil bir çok dili su gibi konuşabilmek süper olurdu :D

10) Bitince almaya devam edeceğiniz bir kozmetik ürünü?  

Loreal lineur intense liquid eyeliner. 

11) Gizli ünlü aşkınız kim?

Pek gizli sayılmaz zira beni tanıyan herkes bilir ki ben tam bir Sakis Tolis aşığıyım. Kendisi en sevdiğim grup Rotting Christ'ın vokalisti oluyor :D Hatta bloğuma isim veren Bilgen Tolis de oradan geliyor :P





 12) Neden blog tutmaya başladınız?

Çünkü blog okumayı çok seviyorum ve benim de bu tatlı camiada bi izim olsun istedim :D

Ben beni okuyan tüm bloggerları mimliyorum.Okuduğunuz için de hepinize teşekkür ederim :D  

Youtube videosu - Coastal Scents Pigmentler -

Merhabalar. Bu videoda Coastal Scents pigmentler hakkındaki görüşlerimi ve swatchları bulacaksınız. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

Youtube videosu - Lush, MAC, Victoris's Secret, Flormar, Maybelline ve Parfüm Alışverişim -

Merhaba arkadaşlar. Bu videomda yaptığım son alışverişi göreceksiniz toplu olarak. Umarım beğenirsiniz.

Çekiliş Sonucu! / Giveaway Winner!

Herkese merhabalar. Tam 2 hafta önce başlattığım çekilişimi bugün sonuçlandıracağımı söylemiştim. Az önce random.org ile belirlediğim talihli sevgili gizemlitosbağa oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Bana ulaşırsan en kısa zamanda paketini göndericem :D Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, çekilişlerim devam edecek :D


Hello everybody, finally i am announcing the winner of my first giveaway. gizemlitosbağa is our lucky winner. Thanks for joining to my giveaway, i will make more i promise! :D

Youtube video - Coastal Scents Haul -

Hello everybody. In this video you will see my latest coastal scents haul. Thanks for watching.

Youtube videosu - Coastal Scents Alışverişim -

Merhabalar. Bu videomda son yaptığım coastal scents alışverişimde aldıklarımı göreceksiniz. İyi seyirler :D

Youtube video - Elf Haul -

Hello. In this video you will see my latest elf haul. Hope you enjoy it and thanks for watching.

Youtube videosu - Elf alışverişim -

Merhabalar. Bu videoda aldığım son elf ürünlerini göreceksiniz. İzlediğiniz için teşekkür ederim.

Youtube video - February 2011 Favourites -

Hello everybody. In this video you will see me talking about my february favourites. Thanks for watching.

Youtube videosu - Şubat 2011 Favorilerim -

Merhaba. Bu videomda sizlere şubat ayında en severek kullandığım ürünleri göstermek istedim. İzlediğiniz için teşekkürler.

Youtube videosu - Türkçe Full Makyaj Uygulaması Part 1 (Kapatıcı ve Fondöten) -

Herkese merhabalar. Bir izleyicimin arzusu üzerine full yüz makyajı videosu yayınlıyorum Türkçe olarak. Bu sefer videoyu fazla kırpmadım uygulamayı çok detaylı görebilirsiniz. 3 parça halinde yayınlıyorum. Teşekkürler izlediğiniz için.

Blogspot yasaklanıyor!

Evet şok ve hayret içerisindeyim ama sansürcü zihniyet elini Google ve onun uzantılı sitelerine, dolayısıyla da Blogger'a da atmış durumda. Yarın itibariyle bloglara dns değiştirmeden ulaşılamayacağı söylenmekte. Ne diyim bilemiyorum fakat bu ülkenin yasakçı zihniyetle daha güzel bir yer olamayacağını biliyorum. Bu sorunla karşılaşırsanız http://www.google.com/support/forum/p/gmail/thread?tid=0827cc66b69ce16f&hl=tr adresinde çözüm bulabilirsiniz. Ben videolarımı http://www.youtube.com/user/bilgentolis adresinde yayınlamaya devam ediyor olacağım. Buradan ulaşamazsınız beni oralarda bulabilirsiniz. Yasaksız, sansürsüz, özgür günler diliyorum hepimize. Sevgiler.

Youtube video - My eyeshadows -

Hi guys. In this video you will see my eyeshadows and swatches of them. Thanks for watching.